Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Samovolne odpojeni USB 2.0 a pripojeni jako USB 1.1

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2014
    Příspěvků
    4

    Zdravim,
    Mam desku ASUS M5A99FX PRO R2.0 win7 64bit home. A stava se me ze jakykoliv zarizeni(flash disky, tuner...) co pripojim jako usb2.. se nezavisle na pouzivani samo odpoji a nasledne pripoji jako USB 1.1... cetnost je uplne nahodila. i vsechny vstupy jsem zkousel .. nekdy to vydrzi dlouho nekdy jen chvily.
    Jediny konektory USB3 od Asmedia drzi bez problemu. u kazdeho rozbocovace mam zakazano usporu energie. ovladace jsem instaloval ale tvari se jako standart od microsoftu a aktualizace jinymi se nenabizi.
    jeste se me stava ze zcernaji monitory a napise ze ovladac zobrazeni nereaguje a byl uspesne obnoven. Coz me taky vadi(hlavne u nekterych programu) Ale neni to tak caste. uvadim kdyby to mohlo mit souvislost.
    Predem dekuji za kazdou radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    478

    Přeinstalovat OS, nebo vadná deska.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2014
    Příspěvků
    4

    To snad není ani potřeba radit to je ta nejposlednější možnost. Nebo zeptám se takhle.
    Proč se mě nechtějí samy nainstalovat a přiřadit např ty ovladače USB (AMD USB filter) a musel jsem to násilím dosazovat jeden po druhým, a tváří se že tam nepatřily. Tím se to rozhodně zlepšilo.
    To samé proč se nechtějí samy instalovat ovladače SMbusu a PCI-e atd... Pořád tam je jen x-krát Most standardu PCI hostitelského procesoru a most standardu PCI mezi sběrnicemi PCI. tam se mě nechce riskovat a cpát to tam násilím. Ovladače stažené přímo od ASUSU a ten Catalyst říká že se to povedlo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    478

    Buď je to rukama, nebo vadnou deskou. Jako první po OS se instaluje ovladač chipsetu, síťovka a potom na pořadí celkem nezáleží. Pokud deska odmítne ovladač přímo od výrobce desky, je několik možností. Špatný ovladač vs. OS, není to ovladač k danému HW.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2014
    Příspěvků
    4

    Rukama snad ne, neřikám že jsem expert:-D Ale jsem dost zkušený. Ale zůstal jsem dost let u s.939 Athlonu X2.. Šel jsem do novýho abych se nemusel o nic starat. Hodil jsem tam ovladače na začátku samozřejmě ale nevšímal jsem si toho když se tvářil že vše proběhlo korektně.
    Potřeboval bych vědět jestli na vyznačených místech v příloze, má být u chipsetu 990FX standartní (praletý) ovladač Win7 a nebo né.
    Abych se nesnažil změnit něco co je v pořádku. Ale u staré 939tky nebyl ovladač od microsoftu. I v práci na xeonu nejsou tyhle standartní ovladače.
    Ovladač se stejně chová jak stažený od ASUSU tak i z CD. A když ho rozbalím je tam verze jen pro SB7xx a SB8xx přitom by to mělo být pro SB950:-(
    Tak nechápu proč tam není SB9xx.. Na stránkách AMD jsem ovladače na chipsety nenašel:-(
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Výstřižek.PNG 
Zobrazení: 119 
Velikost: 79.2 KB 
ID: 29449  
    Naposledy upraveno uživatelem Mirasss01: 28-01-2014 v 21:24
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    478

    Podle obrázku to vypadá nainstalované korektně. Pro možnou opravu USB se dá použít USBDeview. Pozor! Dá se s tím dost uškodit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2014
    Příspěvků
    4

    Dobre dekuji.:-) ale stejne kdyby se tu nasel nekdo s chipsetem 990FX/SB950 jak je to s ovladaci. Tak by me to taky moc pomohlo.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Odpojení od zdroje
    Od Sinistar v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 17-11-2011, 18:14
  2. odpojeni za chodu??
    Od Celofan v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 29-05-2010, 17:02
  3. Odpojení/připojení síťové karty (e1express)
    Od Tico_BJ v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 22-10-2008, 19:04
  4. Klávesnice: klávesnice: odpojení, připojení, odpojení...
    Od jenda-kvety v sekci Periferie
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 22-11-2007, 02:21
  5. 3,5" HDD SATA: Pripojeni/odpojeni sata disku za chodu
    Od Lapak_oldd v sekci HDD, boxy, SSD
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 25-11-2006, 18:59