ATi x1650 pro
Ahoj,když zapnu pc tak mě vždycky vyskočí hláška:Nelze načíst soubor nebo sestavení MOM.implementation nebo jden z jejich závislích prvků.System nemůže nalezt uvedený soubor.Můžete mě někdo poradit?Díky
Dalsi z dotazu, ve kterem chybi to nejpodstatnejsi...konfigurace PC :stupid. Takhle jen muzeme hadat, ze mas asi grafiku od Ati/AMD a take asi spatne nainstalovany Catalyst Control Center...Pokud se tato moje strelba od boku potvrdi a mas opravdu Atinu, tak ten CCC reinstaluj.
ta konfigurace u tohohohle neni moc potreba sem se koukal na ruzny fora a tenhle problem byl u hodne ruznych kopnfiguraci... ale kdyz inak nedas :
CPU: intel pentium 4, 2.4GHz
768MB RAM
grafika: Ati Sapphire Radeon x1650 PRO 256MB
zdroj je 300W
jo a tu to davam proto ze sem ho nikde nevidel poradne doreseny.
a zkusm to vsechno uplne od zacatkua pak napisu a kdyby ste mel nekdo neakej napad tak ho tu napiste. pak se ozvu
CPU: intel pentium 4, 2.4GHz
768MB RAM
grafika: Ati Sapphire Radeon x1650 PRO 256MB
zdroj je 300W
jo a tu to davam proto ze sem ho nikde nevidel poradne doreseny.
a zkusm to vsechno uplne od zacatkua pak napisu a kdyby ste mel nekdo neakej napad tak ho tu napiste. pak se ozvu
V prvni rade reinstaluj potrebne ovladace,vetsinou jde o krok c. 1, pak se muzeme dohadovat o pruvodci problemu dale:)
ps. Uvadet konfiguraci pri reseni SW/HW/Driver problemu je bezne, protoze nektere druhy HW/SW/Driveru spolu koliduji event. jsou u nich nektere zname chyby se znamym resenim, je to usetreni casu lidi, jejichz pomoci se zde uzivatele dozaduji:)
ps. Uvadet konfiguraci pri reseni SW/HW/Driver problemu je bezne, protoze nektere druhy HW/SW/Driveru spolu koliduji event. jsou u nich nektere zname chyby se znamym resenim, je to usetreni casu lidi, jejichz pomoci se zde uzivatele dozaduji:)
mno reinstall sem dodelal a error uz to nehazi za to thx ;)
a jeste sem se chtel zeptat na rozumnou alternativu chlazení této grafická karty, protože to co je na ní (tím myslím originální) je vážně velice hlučné...
a jeste sem se chtel zeptat na rozumnou alternativu chlazení této grafická karty, protože to co je na ní (tím myslím originální) je vážně velice hlučné...
[QUOTE=gobly;41987]mno reinstall sem dodelal a error uz to nehazi za to thx ;)
a jeste sem se chtel zeptat na rozumnou alternativu chlazení této grafická karty, protože to co je na ní (tím myslím originální) je vážně velice hlučné...[/QUOTE]
Možmo by stočilo otáčky ventilátora zregulovať napr. v RIVA TUNER.
a jeste sem se chtel zeptat na rozumnou alternativu chlazení této grafická karty, protože to co je na ní (tím myslím originální) je vážně velice hlučné...[/QUOTE]
Možmo by stočilo otáčky ventilátora zregulovať napr. v RIVA TUNER.
[QUOTE=Klingacikx;41995]Možmo by stočilo otáčky ventilátora zregulovať napr. v RIVA TUNER.[/QUOTE]
Myslím, že ne. Pokud je tam stock cooler. Asi by stačil obyč Zalman 700ka AlCu
Myslím, že ne. Pokud je tam stock cooler. Asi by stačil obyč Zalman 700ka AlCu
Mno jelikož je tahleta grafická karta problémová (co se chlazení týče ;) ), nepasuje na ni moc chladičů, ale po průzkumu jsem zjisti,l že levná a dostačující alternativa chlazení této karty ve v chladiči Primecooler PC-VGAHG2 AL. Máte s ním někdo nějaké zkušenosti?
Ještě bych reagoval na zdroj. Máš dostatečnou, slušnou sestavu pro domácí použítí apod., a proto jestli zdroj není kvalitní značky, tak bych ho jednoznačně vyměnil
Takže :)
Zjistil jsem že mám zdroj MODEL: LC-B300ATX tak to bylo napsaný na tom zdroji... To asi znamená žw to bude chtít vyměnit ne?
EDIT: Chtěl jsem se zeptat jestli by jste mi doporučili pro tuto sestavu nějakej 350W Fortron
Zjistil jsem že mám zdroj MODEL: LC-B300ATX tak to bylo napsaný na tom zdroji... To asi znamená žw to bude chtít vyměnit ne?
EDIT: Chtěl jsem se zeptat jestli by jste mi doporučili pro tuto sestavu nějakej 350W Fortron