Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Polo-funkční USB

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele wector
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    9

    Řeším teď jeden nepříjemný problém - z reklamace se mi vrátila Gigabyte DS4, ale po instalaci WXP mi zlobí USB porty. Např. kopírování z flashky není možné, myš se zasekává a po několika minutách se prostě vypne. Jako by přestala jít do portů šťáva. Vypínání zařízení ve Správci zařízení jsem vypnul, odpojil v BIOSu věe nepotřebné, zkusil odpojit mechaniky, ale pořád nic. Nemáte ještě nějaký tip?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér Avatar uživatele DZer
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    52

    Ptát se jestli tam máš SP1 je asi zbytečné co. Jedině reistalovat ovladače USB. Ale osobně bych to spíš asi znovu reklamoval.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele wector
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    9

    Teď už to tak vidím taky, protože vůbec nejede ani firewire a LPT. Toho sem si doteď nevšiml.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele boboco
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,226

    Zdravím, jaký problém měla ta předchozí reklamovaná deska? - to je dosti zvláštní závada, doporučím ještě před samotnou reklamací vymontování ze skříně a oživení mimo skříň, zda to náhodou nepomůže. Párkrát se mi totiž stalo pár kuriorit s nefunkčními USB, či PS/2 porty díky uzemnění či neuzemnění desky v case. Za pokus to myslím určitě stojí. -Jinak předpokládám, že věci jako aktuální BIOS jste zkoušel, nemýlím se?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,779

    Citace Původně odesláno od boboco Zobrazit příspěvek
    ...Párkrát se mi totiž stalo pár kuriorit s nefunkčními USB, či PS/2...
    no ja spis pamatuju silenosti se starsimi CD-ROM mechanikami - byly to takzvane verze BPI (bez plechu ide (pro cechy ide jako jde, funguje))
    proste stacilo z ni zdelat plech a najednou se jak zazrakem rozjela a fungovala treba rok bez jedinyho zavahani. ale jak se k ni ten plech jenom priblizil, tak vypovidala sluzbu
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele gobly
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    154

    tak ty cdromky sou teda dost hardcore...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    tohle obcas delaji vadny kondiky...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček Avatar uživatele wector
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    9

    No teď sem se v tom zase hrabal a docházej mi nervy. Našel jsem jeden dred na XS fóru ohledně stejnýho problému u DS3. Hroznej bordel dělaj IRQ, u nový revize 3.3 je to snad ještě horší. Intel s Microseftem na tom maj dělat pár let a stejně nejsou u konce. Ať s tím dělám co chci, tak pořád nejsem na 100% spokojen.

    Teď zase nejedou jen ty USB, pro změnu už vůbec. Docela mám podezření na řadič VIA VT6202/6212, jenže nejnovější drivery jsou z ledna 1999. Případně na 8800GTX, protože s X1950GT to vypadá poměrně lépe. Vtipné, ž podobný problémy mám i s další deskou...

    EDIT: tak pokrok, z dílů na 3 PC sem složil 1 plně funkční. A pak že prej Intel + Intel = no problem... Poznatek: DS4 rev. 3.3 a 8800GTX je nepřekonatelný problém.
    Naposledy upraveno uživatelem wector: 19-07-2007 v 17:41
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček Avatar uživatele wector
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    9

    Podle jednoho DFI fóra jde o problém Intel driverů a je potřeba tenhle hotfix - KB921411. Na Microsoftu jsem ho nenašel, ale dá se sosnout zde: http://thehotfixshare.net/board/inde...&showfile=1343. Zatím to u mě jakž takž funguje, myš se nevypíná a skoro nelaguje, z USB flashky se dá kopírovat, sice o poznání pomaleji ( tipuju tak 20-30% ), ale jde. Spokojen nejsem, ale aspoň tohle.

    Definitivně to není problém HW, zkoušel jsem v OpenSuse a nebyl problém.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. X-Fi -> input E-MU 0202 = funkční EAX/DD?
    Od Razi3L v sekci Zvukové karty a kodeky
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 13-08-2008, 11:55
  2. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 22-04-2008, 13:56