Popis problému : PC se začal zpomalovat při najíždění OS. Když to už začalo být asi 20-30 minut, tak jsem si řekl že je nakoplý a udělal jsem přeinstalaci OS. Chvilku se to zdálo být o.k. Pak to ale začalo znova a občas se i PC sám vypnul. Udělal jsem opět přeinstalaci ale systém už nešel bootovat z HDD. Házelo to nějakou hlášku že to nemůže bootovat z HDD. Najížděl jen z vloženého DVD a v BIOSu bylo nastaveno bootování z cd. Řikal jsem si aha HDD je v čoudu. Zakoupil jsem SSD. Instalace trvala přes dvě hodiny a následné najetí Windows asi přes půl hodiny. Hrůza. Vyzkoušel jsem i další úplně nový plotnový HDD a opět to samé. Po projetí různých témat, dotazů a diskuzí jsem v bedně vše odpojil, nechal zapnuté jen jednu paměť, jeden HDD, vyndal grafiku, zapnul jsem monitor jen do integrované a zkusil jsem znovu instalaci - no a zase šílená pomalost. Odpojil jsem mechaniku, připojil externí a bylo to asi ještě horší. Přehazoval jsem sata kablíky, zkoušel nové a nic. Potřeboval bych radu co s tím. Už mám asi zbytečně dva nové HDD a nerad bych pořídil vše. Teď už zbývá deska, zdroj, procesor ? Paměti to asi nebudou. PC dostanu jen do BIOSu. Nejsem zas až tak zběhlý a potřebuji radu jestli vůbec a jak otestovat co by to mohlo být. Naistalovány origo Win 7 Home premium 64 bit. Konfigurace PC : paměť 3GB, zdroj HEDY PE600 FCA 500W, procesor AMD Phenom II X4 945 95W, deska ASUS M2NPV-VM, grafika Radeon HD 6790 1GB. Do nedávna sestava šlapala. Předem děkuji za rady popř. postupy k odstranění potíží.