Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Mohl, by někdo poradit? operační systém.

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    18

    Dobrý večer, již delší dobu pc má problém, při hraní například hry se vždy vypne. V událostech, je vždy chyba The Apache service named reported the following error:
    >>> [Sun Feb 16 18:10:27 2014] [notice] Disabled use of AcceptEx() WinSock2 API . id udalosti 3299.

    Takže, můj dotaz zní je problém v operačním systému, a mám ho tudíž, přeinstalovat či jinde?

    Za každou, pomoc budu velmi rád.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    478

    Je to problém se sítí. Je nějaký důvod aby běžel Apache? Apache není běžnou součásti Windows a je určen pro provoz webového serveru.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    18

    Tak, bohužel nevím co tím myslíš. je ale možné že když sem, na posled přeinstaloval win xp, tak tam byly chyby. Internet, běží normal tam jde o to že pc se vypne jen u her a když sem pustil dvd film. a co znamená ten winsock2 api někdo my řekl že api, je něco z systemu.
    Naposledy upraveno uživatelem guli007: 16-02-2014 v 21:03
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    478

    Apache je webový server, který není běžnou součástí žádných Windows. Musel být nainstalován sólo. Odinstaluj Apache nebo ho vypni. Hláška totiž říká, že služba Apache ohlásila chybu, zakázáno použití AcceptEx() ve WinSock2. WinSock2 je specifikace pro síťové služby. Apache mohl být nainstalován i s nějakým jiným SW. Něco málo je tady.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    18

    A myslíš že to opravdu mohlo vypínat pc při hře ?
    Jinak, děkuju za informace.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    478

    Nevím, jestli to vyplo hru, ale pokud to byla jediná chyba v eventu v danou dobu, tak je to vodítko.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    18

    apache, sem vypnul zkusil sem hru, a zas to spadlo a problém stejný, stejná chybová hláška apache je pořád v pc. Asi smažu, systém ale až, tak za dva dny ještě něco vyzkouším.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    Špecifikuj - vždy se vypne. Spadne hra alebo sa natvrdo vypne pc ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele SkyVessel
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    172

    No jestli se vypná při hraní her nebo sledován filmů, tak bych určitě jako první otevřel bednu a pořádně odprášil! Jestli je vše čisté a problém přetrvává, tak bych asi zkusil nanést znovu pastu na chladič procesoru. Zatím mi tento postup vždy pomohl ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    18

    Počítač, se vypne na tvrdo. To znamená že se nerestartuje, ale úplně vypne, no někdy například běží 10 minut ale je to u hry.
    je možný, že chybí nějaká, část operačního systému, protože při instalaci to tenkrát nějaký části oken, přeskákalo ale vše běží normálně.
    ten, film se seknul ale byl to dvd film, a byl pouštěn přes mechaniku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Napiš nám sem konfiguraci PC, včetně značky a výkonu zdroje. To že se PC natvrdo vypíná, značí spíš HW problém, možná to bude ten zdroj, možná přehřívání, možná něco jiného. Můžeš zkusit nějaké zátěžové testy - například Furmark pro grafiku. Memtest či Goldmemory na paměť, CrystalDiskInfo ti zas řekne v jakém stavu je disk.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    18

    Moje sestava je , Intel core2 quad cpu @ 2.40ghz, 2gb ram, ATI radeon HD 2600 pro
    zdroj green, 550 w.
    Před chvílí sem vyčistil, komplet větrák i u zdroje ale teď sem při hře hrál sice déle, ale ne o moc a stále stejná chyba.


    -KONTROLA HDD, 35 STUPNU POUZE VÝSTRAHA POČET PŘEMAPOVANÍCH SEKTORU
    -kontrola přes furmark, chyba počítač se vypnul, se stejnou chybou jakou sem psal takže problém možná v grafice?
    Naposledy upraveno uživatelem guli007: 17-02-2014 v 14:43
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Jaký operační systém nejvíce využíváte?
    Od husky14 v sekci Ankety v magazínu
    Reakcí: 41
    Poslední příspěvek: 21-07-2011, 13:57
  2. Problémy s PC (HW/SW): operační systém win xp
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 16-11-2009, 15:17
  3. Nemůže načíst operační systém
    Od jagged v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 06-04-2007, 12:53
  4. Zavirovaný operační systém
    Od Kozic83 v sekci OS Windows
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 21-12-2006, 19:18
  5. Webový operační systém
    Od Wlcheck v sekci Aktuality
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 26-07-2006, 09:59