reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Azulgar: Beyond the Frontiers, MMORPG s CZ/ENG dabingem

Reniezs (4)|18.2.2014 22:11
Zdravím zdejší komunitu,

rád bych Vám tímto představil připravované CZ/ENG MMORPG inspirované SCI-FI a Fantasy žánrem, jenž trochu připomíná hru Hellgate: London. Jde o MMO projekt vyvíjený naším týmem Lusorion Creatives, na kterém se podílí dabérské studio FÉNIX ProDabing, kterému patří náš velký díky. V naší hře si můžete vyzkoušet v první verzi hru za 6 ras a 3 navzájem bojujících království. Hra je lehce inspirovaná Slovanskými božstvy, takže zde naleznete třeba legendu o Černobohovi a podobně... Hra je tvořena na konceptu známém z Ultima Online, kdy je kladen naprosto obrovský důraz na otevřenosti světa kdy hráč se dostane bez nutnosti přecházet z instance do instance na jinou část mapy. hráči se taktéž mohou těšit na klasický bitevní systém známý z hry Skyrim kdy sám hráč se stane ovladačem a díky jeho schopnostem se může vyhnout nejrůznějším útokům ze strany nepřátel.

- Web našeho týmu: http://www.lusorion.com (zatím bohužel rozcestník)
- Stránka hry: http://www.azulgar.com
- Facebook: http://www.facebook.com/AzulgarMMO (dočasně žívané rozhraní)
- Steam Greenlight: http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=225678010

Hra je nyní ve fázi Pre-Alpha vývoje kdy se programují základní systémy a ladí se samotná server-klient komunikace. Pozvaní testeři nyní zkouší jednotlivé chyby které se snažíme maximálně vyladit. nejsme velké komerční studio a projekt tvoříme čistě ve vlastním volném čase z vlastních prostředků.

Nač se mohou hráči těšit v Azulgaru?

- Zajímavý svět
- Vortexové brány sloužící k cestování na různé světy a měsíce
- 6 hratelných ras (do startu)
- 3 Království
- Plně otevřený svět (žádné instance)
- PK systém
- Bojový systém
- Spoustu nepřátel
- Zajímavý příběh podloženy mnoha reálnými legendami
- CZ/ENG dabing ve hře

.. a další

Co nyní připravujeme?

Spousta lidí nás bombarduje otázkou proč nemáme pořádné www stránky, bohužel odpověď je jednoduchá. nemáme na to lidi. Jsme tým vývojářů, co se plně zaměřil na tvorbu samotného projektu ale již bohužel nemáme zkušenosti s tvorbou www stránek po programové části. pokud by se nalezl někdo kdo by se chtěl k našemu malému týmu připojit a věnovat trochu svého času projektu a vytvořit tyto webové stránky budeme velice rádi. Zatím chystáme stránky které poběží na redakčním systému Wordpress, ty budou obsahovat kompletní základ všeho důležitého co hráče zajímá od možnosti za koho budou moci hrát až po možnost jak získat přístup k testování samotné hry. Sice máme připravené pěkné grafické podklady pro stránky ale bohužel nejsme PhP programátoři tak tyto provizorní stránky budou využívat nějaké základní úpravy.

Kontakt

Pokud by se zde nalezl nějaký zájemce co by se k nám rád připojil může nás kontaktovat, budeme rádi za jakoukoliv pomoc na vývoji hry :-)
1.png 2.png 3.jpg 4.png 5.jpg