Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Kompatibilita ram

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2014
    Příspěvků
    6

    Dobrý den.

    Prosím o radu .

    mám tuto zák. desku http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/d...roduct=4144276
    jsou tam tyto RAM http://translate.google.cz/translate...nnel%3Dsuggest

    koupil jsem si http://www.alza.cz/adata-4gb-ddr3-13...l9-d441901.htm

    po zapojeni do PC se nespusti windows.

    Děkuji všem za jakoukoliv pomoc nebo radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,251

    nejaka chyba pri nactani windowsu, nebo PC neprojde ani POSTem?
    zkusil bych nejdriv resetovat BIOS
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2014
    Příspěvků
    6

    po spusteni mi to napsalo :Byly zjištěny potíže a systém Windows byl ukončen, aby nedošlo k poškození počítače. Pokud je to poprvé, co jste viděli tuto chybu Stop obrazovku, restartujte počítač. Pokud se zobrazí tato obrazovka objeví znovu, postupujte takto:
    zkontrolujte, zda každý nový hardware nebo software správně nainstalován. Pokud se jedná o novou instalaci, požádat, abyste hardware nebo software výrobce pro všechny okna aktualizuje byste mohli potřebovat. Pokud potíže přetrvají, zakažte nebo odeberte veškerý nově nainstalovaný hardware software. Zakažte možnosti paměti BIOS, například ukládání do mezipaměti nebo stínový provoz. Pokud potřebujete použít nouzový režim odebrat nebo zakázat součásti, restartujte počítač, stiskněte klávesu F8 a vyberte rozšířené možnosti spuštění a poté zvolte nouzový režim.
    technické informace:
    *** Stop: 0x0000004E (0x0000000000000099, 0x0000000000124103, 0x0000000000000000, 0x0000000000000002).


    a este jak mam resetovat BIOS , nikdy jsem to nedelal tak bych nerad neco dokur.....

    dik za odpoved
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,251

    vypnout zdroj, na desce by mel byt jumper pro reset BIOSu, nebo staci na par vterin vytahnout baterku (15 sec?)

    Ale jestli je problem s Windowsy, zkusil bych PC spustit jenom s novou pameti co to udela ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2014
    Příspěvků
    6

    skousel jsem to jenom s novou pameti ale nespusti PC , jenom se to jako zapne a hned vypne , to dela porad dokola ..... kdyz je vytahnu a dam spet puvodni opet to bezi normalne .... fakt nevim
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,251

    Tak porad je mozne ze je pamet spatna, tyhle levné ADaty nejsou zrovna nic extra ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2014
    Příspěvků
    6

    taky uz je jdu vrátit , poridim kingstony
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,251

    Kupoval jsi v Alze? vem radsi Crucial http://www.alza.cz/crucial-4gb-ddr3-...l9-d524532.htm
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Feb 2014
    Příspěvků
    6

    ne kupoval jsem je v CZc , tam mi doporučil ted tohle http://www.czc.cz/kingston-system-sp...128206/produkt
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,251

    Docela drahe, ale je fakt ze jsou primo pro HP, takze by mely 100% jet
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Feb 2014
    Příspěvků
    6

    Citace Původně odesláno od Salamander Zobrazit příspěvek
    Docela drahe, ale je fakt ze jsou primo pro HP, takze by mely 100% jet

    prosím tě mohl bych mít chybu třeba i na HDD ? nejsem si jist zda maka na 100% , pč už jsem jednou měl problémy , ale dokázal jsem to odstranir pomocí defragmentace. Jo a maník z CZc jsi je taky jist že by ty RAM co jsem koupil měli makat. Ted právě nevím esli mám kupovat RAM .
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,251

    Tak je divne ze by se chyba zase projevila jen s novou pameti a se starou ne ...
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. DDR3: Kompatibilita s mb
    Od krauzii v sekci Operační paměti
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 24-09-2009, 17:14
  2. Kompatibilita CPU/MB AM2+ a AM3
    Od petnek v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 21-12-2008, 08:04
  3. 3,5" HDD SATA: Kompatibilita
    Od Apophis66 v sekci HDD, boxy, SSD
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 24-02-2008, 21:32
  4. Kompatibilita
    Od ]Y[uRi! v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-02-2008, 13:13
  5. 3,5 HDD PATA: kompatibilita
    Od Hrotochobot v sekci HDD, boxy, SSD
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 07-01-2008, 07:26