Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Problém z instalací WIN7 do ASUS K73e

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    25

    Nastal u nás problém z notebookem ASUS K73e. Omylem se vypnul při běhu. Samozřejmě už nenaskočil. Při přeinstalování WIN 7 ultimate celá instalace proběhla v pořádku. A po posledním restartu už WIN nenaběhly a neustále se notebook restartoval. Zkoušel jsem i jiné verze WIN7 a vše stejné. zkoušel jsem i XP, ale tam vyběhla chyba už při intsalaci. Koupil jsem nový disk. A po intalaci WIN7 se stalo to samé - tak jsem zkusil XP a ty proběhly celé a jelo to. Tak jsem zkusil znovu WIN7 a chová se to zase stejně - restartuje se to po nainstalování pořád dokola. Nevíte co by to mohl být za problém?
    Děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Studený spoj na desce, ale je to jen výstřel naslepo. Otestuj ještě paměti memtestem nebo goldmemory.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    25

    Zkusil jsem tam znova ty XP a ty se podařilo nainstalovat a jedou. Tak nevím - když jedou XP tak by paměť měla být v pořádku nebo se pletu. Je tam jedna 4GB ram.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Uvidíš jak se to bude chovat. Ten test paměti bych ale udělal stejně.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Georginek
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,967

    Hmm, ta instalace dojede uplne, tedy tak, ze vidis plochu woken, nebo tam zbejva jeste nejakej restart? A neustale se opakuje stejna situace????????

    Tipuju ze to zacne delat pred dokoncenim instalace, ne?

    Test pameti udelat pomoci Goldmemory.....sosnout, vypalit image, nabootovat, nechat jet min 6 hodin.......


    Zcela jiste na svinstvo za 12 litru nemas Wokna za 4,5 litru. Tak si tam zkus dat originalku ( k temhle Aususum bylo Home Premium ), nebo laskave spust Recovery........


    PS: Koupe noveho disku byla nutna? Co te k tomu vedlo?
    Naposledy upraveno uživatelem Georginek: 21-02-2014 v 17:45
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele john
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    880

    tipnul bych horni oblast pameti, WXP vyuzije max. 3.5GB
    BTW: mel jsem podobny problem po prechodu na W7x64 / 2x2GB /, WXP sporadicky BSOD, W7 nainstalovany az na x-ty pokus, po instalaci W7 nahodne BSOD od vterin do nekolika minut, po vymene RAM vse OK
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Georginek
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,967

    Ale on nepsal nic o BSOD. Toto je normalni priznak stahnutych WIN7, ktere maji spatne "poreseny"crack, ci notasu, ktere maji SLIC......

    Proc neudela Recovery systemu?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    25

    HDD vykazoval chyby a nechtěly se chytit ani XP. Tak jsem ještě zkusil WIN 8,1 a ty jedou taky. Recovery jsem udělat nemohl - disk byl od prodejce rozdělen a právě ten druhý disk se zbořil a nedalo se na něj dostat, ani když byl vymontován a připojen k druhému PC. Instalace proběhla celá a když už se měly ty WIN7 rozběhnout poprvé naplno - tak se z toho disku nenabootovali a restartoval se notebook pořád dokola. Tak tedy zkusím ještě test paměti.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. problém s instalací service packu pro win7
    Od c12345 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-03-2011, 12:33
  2. Problém s instalací programu v Win7
    Od black.artur v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 30-01-2011, 23:18
  3. Nový Dell Studio 1555 - problém s instalací win7
    Od Luxik_oldd v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 04-04-2010, 18:03
  4. Asus P5B-E problém s instalací OS
    Od Goodspeed v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-03-2007, 11:02