Problém z instalací WIN7 do ASUS K73e
Nastal u nás problém z notebookem ASUS K73e. Omylem se vypnul při běhu. Samozřejmě už nenaskočil. Při přeinstalování WIN 7 ultimate celá instalace proběhla v pořádku. A po posledním restartu už WIN nenaběhly a neustále se notebook restartoval. Zkoušel jsem i jiné verze WIN7 a vše stejné. zkoušel jsem i XP, ale tam vyběhla chyba už při intsalaci. Koupil jsem nový disk. A po intalaci WIN7 se stalo to samé - tak jsem zkusil XP a ty proběhly celé a jelo to. Tak jsem zkusil znovu WIN7 a chová se to zase stejně - restartuje se to po nainstalování pořád dokola. Nevíte co by to mohl být za problém?
Děkuji
Děkuji
Studený spoj na desce, ale je to jen výstřel naslepo. Otestuj ještě paměti memtestem nebo goldmemory.
Zkusil jsem tam znova ty XP a ty se podařilo nainstalovat a jedou. Tak nevím - když jedou XP tak by paměť měla být v pořádku nebo se pletu. Je tam jedna 4GB ram.
Hmm, ta instalace dojede uplne, tedy tak, ze vidis plochu woken, nebo tam zbejva jeste nejakej restart? A neustale se opakuje stejna situace????????
Tipuju ze to zacne delat pred dokoncenim instalace, ne?
Test pameti udelat pomoci Goldmemory.....sosnout, vypalit image, nabootovat, nechat jet min 6 hodin.......
Zcela jiste na svinstvo za 12 litru nemas Wokna za 4,5 litru. Tak si tam zkus dat originalku ( k temhle Aususum bylo Home Premium ), nebo laskave spust Recovery........
PS: Koupe noveho disku byla nutna? Co te k tomu vedlo?
Tipuju ze to zacne delat pred dokoncenim instalace, ne?
Test pameti udelat pomoci Goldmemory.....sosnout, vypalit image, nabootovat, nechat jet min 6 hodin.......
Zcela jiste na svinstvo za 12 litru nemas Wokna za 4,5 litru. Tak si tam zkus dat originalku ( k temhle Aususum bylo Home Premium ), nebo laskave spust Recovery........
PS: Koupe noveho disku byla nutna? Co te k tomu vedlo?
tipnul bych horni oblast pameti, WXP vyuzije max. 3.5GB
BTW: mel jsem podobny problem po prechodu na W7x64 / 2x2GB /, WXP sporadicky BSOD, W7 nainstalovany az na x-ty pokus, po instalaci W7 nahodne BSOD od vterin do nekolika minut, po vymene RAM vse OK
BTW: mel jsem podobny problem po prechodu na W7x64 / 2x2GB /, WXP sporadicky BSOD, W7 nainstalovany az na x-ty pokus, po instalaci W7 nahodne BSOD od vterin do nekolika minut, po vymene RAM vse OK
Ale on nepsal nic o BSOD. Toto je normalni priznak stahnutych WIN7, ktere maji spatne "poreseny"crack, ci notasu, ktere maji SLIC......
Proc neudela Recovery systemu?
Proc neudela Recovery systemu?
HDD vykazoval chyby a nechtěly se chytit ani XP. Tak jsem ještě zkusil WIN 8,1 a ty jedou taky. Recovery jsem udělat nemohl - disk byl od prodejce rozdělen a právě ten druhý disk se zbořil a nedalo se na něj dostat, ani když byl vymontován a připojen k druhému PC. Instalace proběhla celá a když už se měly ty WIN7 rozběhnout poprvé naplno - tak se z toho disku nenabootovali a restartoval se notebook pořád dokola. Tak tedy zkusím ještě test paměti.