Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Svítící hrany u objektů - Grafika GTX-780Ti

SkyF (2)|22.2.2014 18:53
Ahoj všem rádcům,
už jsem docela zoufalý, tak zkusím i tady u vás.
Už nějakou tu dobu mám grafiku Asus GTX780Ti - [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] a dělá mi téměř v každé hře to, že většinou při tmavější scéně se při pohybu kamery do stran zobrazují jakoby svítí hrany u objektů. Dělá to skoro u každé hry, ale nejvíc je to vidět u Minecraftu a např. u 7 Days to die.
Zde to mám i nahrané na mobilu:
1) Je to vidět na těch stromech ve tmě :

2) V Minecraftu na cobblestonu :
Samozřejmě jsem zkoušel všechny možné nastavení ve hře a v systému. A monitorem to není, protože se to nahraje i na video v systému, které jsem teda neuploadoval, ale je to tam.
Ovladače jsem zkoušel všechny co byly od vydání karty k dispozici.
Jinak mám tam ještě tohle:
CPU Intel(R) Core(TM) i7-4770K @ 3.50GHz
16GB RAM
Rozlišení 2560x1440 na Samsung SyncMaster S27A850D
Windows 8.1
Předem všem díky za tipy čím by to mohlo být
Matherdet (955)|22.2.2014 21:06
Zkus jiný monitor/kabel/port na kartě... Jestli nic z toho nepomůže tak hurá na reklamační oddělení :)
Matherdet (955)|23.2.2014 11:19
Možná bych ještě zkusil jinou hru (která tu kartu dokáže zatížit - jestli máš Max Payne 3). Nebo ještě můžeš tu kartu dát do jiného slotu na desce a ještě dát kartu do jiného PC.
SkyF (2)|23.2.2014 13:10
Tak už se mi to povedlo vyřešit. Jsem fakt blbec, protože to bylo opravdu nastavením monitoru :-/ A to konkrétně Response Time... Díky moc všem !
charonbobo88 (65)|23.2.2014 16:56
Mě to dělá jen Minecraft,takže u mě sem si jistý že to není grafikou,Začalo to dělat od určitého patche minecraftu nevím přesně jaký,ale cca 4-6 měsíců zpět.