Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Potrebuji poradit se sestavenim chladiciho okruhu.

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    3

    Dd , potreboval bych pomoct s sestavenim dilu chladici soustavy a to do case Zalman Z11 Plus a chtel bych chladit vodou procesor Intel Core i5-3350P a grafiku MSI R9 270X Hawk.bylo by super kdyby tam mohla bejt expanzka do 2 slotu 5.25.Jestli muzete 2 varianty jednu lepsi a jednu prumernou.Predem dekuji za pomoc.

    napadlo me toto :
    http://www.alphacool.cz/Nakupni-kosi...oxfDI0MDI4OjF8
    Naposledy upraveno uživatelem klimpi: 01-03-2014 v 20:10
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Alphacool Support
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,542

    Dobrý den,

    tam je zásadní kam umístit radiátor a jak tlustý radiátor se tam vejde. Co jsem se díval tak nahoře je 2x 120 mm pozice, ale co jsem našel například zde http://www.overclock.net/t/1144409/h...#post_19599549 tak se tam sice vejde radiátor, ale už ne ventilátory. Co bych doporučil já, ale nevím, zda je to pro Vás přijatelné, je sundat ten vrchní plastový díl a položit tam 2x 120 mm radiátor (nějaký kvalitní). Ventilátory by se pak daly dovnitř case pod víko a foukaly by z bedny nahoru skrz radiátor ven.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    3

    Dd , Ano pokud sundam ty pruhledne plastove zebra nahore tak se tam 120 radiator vejde a ventilatory dat zespoda do bedny .



    slo by to takto uchladi to ?

    http://www.alphacool.cz/Nakupni-kosi...oxfDI0MDI4OjF8
    Naposledy upraveno uživatelem klimpi: 01-03-2014 v 20:40
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Alphacool Support
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,542

    Trochu bych to upravil

    - větší expanzku
    - lepší radiátor
    - levnější pumpa ale přesto dostatečně výkonná pro celý okruh a tichá
    - standardní hadice
    - výsledná cena +- stejná

    takto http://www.alphacool.cz/Nakupni-kosi...MjQwMjg6MXw%3d
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    3

    Super nemam s tim problem jen se chci zeptat na ty hadice jakej je rozdil v kvalite mezi tou hadickou a plastovou trubkou.Pride mi ze ty plastove vypadaji lepe kdyz si s tim clovek pohraje.Jestli mohu poprosit ,muzete mi udelat jeste tu samou konfiguraci ale s temi plastovymi.Ja pak popremejslim kterou vybrat a objednam to.

    Predem dekuji za radu a vas cas.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Alphacool Support
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,542

    Ty EK-HD tube musíte ohýbat jen pomocí horkovzdušné pistole a kleští a když to přeženete tak praskne a můžete jí vyhodit. Výsledek pak ale vypadá moc pěkně, takže to už je pak na Vás...klasická hadice je na instalaci mnohem jednodušší.

    Takto s HD tube http://www.alphacool.cz/Nakupni-kosi...AyODoxfA%3d%3d
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Potřebuji poradit s vylepšením PC
    Od Fox_25 v sekci Chci doporučit sestavu/notebook
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 03-05-2014, 14:51
  2. Potřebuji poradit procesor
    Od proteus891 v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 09-03-2012, 10:26
  3. Potřebuji poradit se sestavou
    Od weth v sekci PC - archiv
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 16-10-2008, 22:10
  4. Potřebuji poradit.
    Od mobidik1962 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 12-07-2008, 18:44
  5. DDR1: potrebuji poradit
    Od SpeedFilip v sekci Operační paměti
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 04-11-2006, 18:14