Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Zasekaný PC

souteh (371)|10.3.2014 15:04
Zdravím,

v posledních pár dnech pozoruju u svého PC brutální zpomalení. Každou chvíli nějaký zásek, nějaký program neodpovídá, atd. Vymazal jsem všechny možné nesmysly, programy a hry co nepoužívám, projel to antivirem, nic nepomáhá. Navíc mi systém hlásí něco o tom, ať zálohuju soubory, že se objevil nějaký problém s diskem. V příloze nahrávám poslední crash hlášku, mohl by se na to někdo prosím podívat a pomoct mi?

PS: Antivir mi hlásí problém u nějakého conduit souboru, ale cesta kterou to udává neexistuje a navíc i když dám "léčit", skáče mi to pořád dokola, mohlo by to s tím mít něco společnýho?

Díky.

edit: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Matherdet (955)|10.3.2014 16:09
Jaký máš Windowsy? Minidump číst neumím ale projeď disk v HDTune pomalým testem vadných sektorů a podívej se na SMART disku.
souteh (371)|10.3.2014 16:25
win 7 home
souteh (371)|14.3.2014 19:27
Tak jsem to projel nějakými programy, ukazuje to myslím 125 vadných sektorů/140. Celkově to u disku píše fail. WinDlg od WD přímo po testu nabízel opravení, ale hned to háže hlášku, že to nejde. Co dál? Disk je po záruce.
robky (3195)|15.3.2014 06:53
Môžeš to skúsiť opraviť napr. HDDregenerator-om, alebo HDAT2 (nachádzajú sa napr. na HirensBootCD, v starších verziách je HDDregenerator, v novších je ten HDAT2)

Priprav sa nato, že to potrvá dosť dlho a aj po prípadnej úspešnej oprave by som disk na systém už nepoužíval, skôr na nejaké nedôležité dáta ....
souteh (371)|17.3.2014 12:04
A uměl by se někdo podívat do toho minidumpu, prosím..? Chci nejdřív smazat všechno co by mohlo dělat problémy a až potom se pouštět do nějakých akcí přímo s diskem...