Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: windowsy

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2012
    Příspěvků
    9

    Dobrý den,
    kamarád si koupil novou sestavu se základni deskou GA-Z87-HD3. Několikrát jsme se tam snažili dát W7, ale bezúspěšně. Na W8 najel okamžitě...
    Dají se tam nějak v Biosu nastavit W7 a ne W8?
    Pokud už to tu je, tak se omlouvám.
    Děkuji za odpovědi
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Georginek
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,967

    A jako, jak se to projevilo???? Bezuspesne, to znamena co? Chyby, restarty, nedokoncena instalace, ci co?

    W7 jsou original?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2012
    Příspěvků
    9

    W7 originál - z netu - jde o to, že se nedokončí instalace, nebo dokončí, ale nenačtou se a restartuje se PC, prostě všechno možný. V konečném důsledku tam nejsou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    478

    Pro W7 je potřeba vypnout Safe Boot, u některých desek se to jmenuje Legacy. Postup by měl být popsán v manuálu k desce, nebo na webu výrobce.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Originál z netu? To je co? Odkud teda jsou stažené?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Nov 2012
    Příspěvků
    9

    stažené z internetu z Torrentu. Nejednodušší způsob. Fungovali mi všude. A je možnost vložit i legální klíč - který chceme vzít z jeho rozbitýho NTBku, proto jsme nekupovali nový W7. A W8 tam nechce... co s tím?
    Silně pochybuju, že by to bylo DVDčkem... ale tím, že to W7 asi nepodporuje, nebo to není zaplý... ://
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    478

    Citace Původně odesláno od Graimer Zobrazit příspěvek
    který chceme vzít z jeho rozbitýho NTBku, proto jsme nekupovali nový W7
    Předpokládám, že to je OEM verze. V tom případě je to v rozporu s licenčním ujednáním!
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Nov 2012
    Příspěvků
    9

    Popravdě... myslím si, že spousta lidí má W7 stažené z netu i s crackem. Bývalo to už u XPček a je to i u W8ček. Pokud se někomu nelíbí, že si k novému PC nekoupí někdo originál SW, tak ať se koukne do PC, jestli má vše v pořádku. Pokud ano, tak gratuluju. Ale 70% PC má vždy aspoň jeden nelegální SW. A jen tak mimochodem - W7 by mu tam šli jen 32 bit, takže jsme ty na NTB nechali a koupil si W8.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Georginek
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,967

    A na to si prisel jak ty Vševěde, že by mu tam šli jen 32bit?

    Jinak s tim softem mas pravdu. Ja dokonce tvrdim, ze ma 99,8% nelegalni alespon jeden software......

    Oni to moc hroti a vsichni kradou Warez a cracky se na forech resit nesmi ( aspon tady ) - je to samozrejme kravina, ale takovy sou pravidla....
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Nebootujici windowsy - chyba pri cteni disku - jak opravit ?
    Od Honza Kulíšek v sekci OS Windows
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 03-03-2007, 14:58