Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 3 z 5 PrvníPrvní 12345 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 74

Téma: Upgrade PC v ceně do 5 000 Kč

  1. #31
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Matherdet
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    964

    Citace Původně odesláno od Salamander Zobrazit příspěvek
    EDIT: nezalozime skladku? Takove nejake vseobecne tema o vsem tady od zaniku te puvodni dost brutalne chybi
    Super, ale řekni správci fora...nebo bych to dal jako uzavřenou sekci pro nás třeba 10-15 lidí co jsou zde pravidelně.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    Citace Původně odesláno od Matherdet Zobrazit příspěvek
    Super, ale řekni správci fora...nebo bych to dal jako uzavřenou sekci pro nás třeba 10-15 lidí co jsou zde pravidelně.
    Tak teoreticky by se to dalo resit spol. skupinou, ale to je celkem problematicke, navic nevim jak to funguje s upozornenima
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Starousedlík SHW Avatar uživatele VencaX
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    3,706

    Citace Původně odesláno od Salamander Zobrazit příspěvek
    Ja dodnes na desktopu pouzivam E6600

    A M4 byla uzasna, dneska se do tech 2k da poridit "nastupce" M500, ale mas pravdu ze to neni ono
    E6600? Tu mam ve stoláku taky společně s 9800GT

    No právě, řešení bylo nakupovat M4ky dokud ještě byly neudělal jsem, nějak mě to nesere, páč stejně používam akorát ten noťas

    Citace Původně odesláno od Salamander Zobrazit příspěvek
    nezalozime skladku? Takove nejake vseobecne tema o vsem tady od zaniku te puvodni dost brutalne chybi
    No proč jsem sem přestal chodit? Proč jsem přestal chodit na ehw? Prostě to neni vono, když se tam s lidma nemůžeš bavit jen tak o ničem a o všem... Sem občas zavítam jen tak náhodou, kouknout jestli něco neni v tématech, kde jsem přispíval a tak...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    Citace Původně odesláno od VencaX Zobrazit příspěvek
    E6600? Tu mam ve stoláku taky společně s 9800GT
    Koukam ze mame stejnou sestavu Jenom desku mam asi jinou ... a skrin (HP xw9300)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Starousedlík SHW Avatar uživatele VencaX
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    3,706

    Citace Původně odesláno od Salamander Zobrazit příspěvek
    Koukam ze mame stejnou sestavu Jenom desku mam asi jinou ... a skrin (HP xw9300)
    No, Gigabyte 965P-DS3 a skříň klasiku CM Elite ale wx9300 jsem mohl mít... Fakt by to chtělo založit novou skládku, pan Admin by ze mě měl určitě radost

    A ať jsem v tématu... taky se mi na 775ce stalo, že jsem měl ohlé piny na desce. Celkem jednoduše se daly narovnat a nemusí to bejt úplně na rovno, jen když tam přiložíš CPU, musíš tam mít kontakt a nesmíš to vyzkratovat... takže nemusí to bejt úplně dokonale vyrovnaný, ale aspoň hodně přibližně, ale fakt se dá i bez mikrpájky - i když pomoct by mohla
    Naposledy upraveno uživatelem VencaX: 19-03-2014 v 09:00
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Matherdet
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    964

    Moje klasika je fén... Ale jako pc jede bez problému v biosu a při instalaci windows, když se dostanu po instalaci do systému tak se to při čtení a zápisu hodně dat (instalace aktualizací,chrome, koupírování z fleshky) na hdd PC zasekne způsobem že jsou na monitoru pruhy a čáry a pc reaguje pouze na dlouhé vypínací tlačítko (restart nejde)... Zkusím to o víkendu, kdyžtak desku hodím na aukro tam se prodá i mrtvá kočka.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    Zkus tohle http://www.intel.com/support/process.../CS-031726.htm

    Mozna blbe dolihaji nejaky piny pametovyho radice (memtest?)

    Citace Původně odesláno od VencaX Zobrazit příspěvek
    No, Gigabyte 965P-DS3 a skříň klasiku CM Elite ale wx9300 jsem mohl mít... Fakt by to chtělo založit novou skládku, pan Admin by ze mě měl určitě radost
    Gigashit mam taky, ale GA-X48T-DQ6 (ze zdejsiho odmenovaciho systemu )
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Matherdet
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    964

    ok vyzkousim az se mi dostane do ruky znova nejaky procesor, bylo to urcene do jedne sestavy (myslel jsem ze to bude fungovat) ale desku jsem vymenil a pc uz u sebe nemam
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Starousedlík SHW Avatar uživatele ICE_D
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    2,782

    Tak novy dily z CZC jsou doma, ted uz si jen pockat na patek na desku, cpu, tranquillo a jde se na to
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Matherdet
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    964

    Docela bych se smál, kdyby ti to týpek neposlal nebo to přišlo až v pondělí
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Starousedlík SHW Avatar uživatele ICE_D
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    2,782

    Citace Původně odesláno od Matherdet Zobrazit příspěvek
    Docela bych se smál, kdyby ti to týpek neposlal nebo to přišlo až v pondělí
    Káááámo, já nejsem magor, abych si něco takovýho nechal posílat poštou Takovýhle věci přebírám zásadně osobně!!! Nenechám se nikým okrást, ani nenechám poštu, aby mi to rozsekali Takže pátek je tutovka... leda by týpek nebyl doma
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Matherdet
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    964

    Vždycky pošta, to víš... většina lidí s dobrým HW je buď z brany nebo ostravy takže většinu týdne mi chodí balíky...navíc je to mnohem pohodlnější než se někde vláčet
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Starousedlík SHW Avatar uživatele ICE_D
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    2,782

    Jedu Pardubice-Říčany-Pardubice a holt si to pak domů střihnu přes Prahu 9 - zajedu si 20km, ale to je pořád levnější než poštovný s dobírkou + mám jistotu, že mě nikdo nepodrazí
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Starousedlík SHW Avatar uživatele zsdx
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,112

    Citace Původně odesláno od NFG_ICE Zobrazit příspěvek
    Jedu Pardubice-Říčany-Pardubice
    Tak to jsi se mohl stavit v Cestlicich pro tu levnou redukci 4pin
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Starousedlík SHW Avatar uživatele ICE_D
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    2,782

    Citace Původně odesláno od zsdx Zobrazit příspěvek
    Tak to jsi se mohl stavit v Cestlicich pro tu levnou redukci 4pin
    Aha! Sakrys, ted uz bude asi pozde, Akasa za 130,- uz je doma

    EDIT: Nicmene, asi ji stejne nemaji skladem, pisou tam : Status-V ceníku
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 5 PrvníPrvní 12345 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Upgrade PC v ceně 10 000 - 12 500 Kč
    Od Nixonson v sekci PC - upgrade
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 21-09-2014, 19:21
  2. Upgrade PC v ceně 12 500 - 15 000 Kč
    Od Ondrasss v sekci PC - upgrade
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 15-04-2013, 16:09
  3. Upgrade PC v ceně 12 500 - 15 000 Kč
    Od bulhy v sekci PC - upgrade
    Reakcí: 28
    Poslední příspěvek: 23-10-2011, 13:00
  4. Upgrade PC v ceně do 5 000 Kč
    Od nothar3 v sekci PC - upgrade
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 01-09-2010, 15:58
  5. Upgrade PC v ceně do 5 000 Kč
    Od JAKIS0 v sekci PC - upgrade
    Reakcí: 28
    Poslední příspěvek: 31-08-2010, 14:58