Nějak to šlo. Když jsi to tam dal...nabootovalo to a místo abys dal uprostřed install now tak vlevo dole je repair my computer...a kdyz to das tak je tam open command prompt
Zlaty M4.... to je proto že nemáme prachy na 840 PRO 1TB
Joooooo!!!! Jsem tam!!!! Matherdet na hrad!!!!!!![]()
Nemáš za co... a na hrad fakt nechci. Stačilo by kdyby tam byl Schwarzenebrg![]()
Stačilo by, kdyby tam nebyl Babiš, ten se taky nasere všude a vykrade co můžejinak už jste někde založili tu skládku?
Btw. sorry icy že jsem ti neodepsal na soukromku, přečetl jsem si jí až teď a koukám, že už máš hotovo. Jinak na to, že kupuješ Transcend jsem tě chtěl upozornit, jenže cokoli je lepší než Kingslon a za nízký prachy dneska dobrý SSD nekoupíš no
A víš proč M500 nemůže bejt 64GB? Protože by se jim to nevyplatilo prodávat a radši ti vnutěj 128GB verzi, protože dneska už každej přece potřebuje na Cčko aspoň 128GB![]()
Naposledy upraveno uživatelem VencaX: 26-03-2014 v 15:55
Na starý lidi přece dneska nikdo nebere ohled![]()
ja mam na home serveru systemak 32GB![]()
![]()
![]()
Já si taky žiju s 60gb ssd a docela je to pak hardcore po půl roce udržet volné místo nad 10gb![]()
Úplně v pohoděloni v květnu jsem instaloval systém, mám 15GB volného a ještě bych určitě nějakej balast dokázal smazat
Sale, ale home server je trošku něco jinýhotam ti stačí nainstalovat nějakej systém, nejlíp linux, kterej si veme pár giga, na to natahat trošku free softu a běží to klidně několik let v kuse
![]()
Ale když to pak pouštíš z nesystémovýho disku, tak je to potom jedno, na samostatnej systém a trochu softu 30GB stačípamatuju si, kdy jsem na starým Thinkpadu s MMX Pentiem, 96MB RAM a 4GB diskem rozjel Win XP... na ten disk se vešel ještě webovej prohlížeč, grafickej editor a BS player nebo co jsem tam dával za přehrávač
![]()