Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: Prosba o pomoc

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2014
    Příspěvků
    5

    Dobrý den, nejde použít externí disk v pc po použití na Smart TV, jde obnovit původní nastavení pro jeho čitelnost?
    Naposledy upraveno uživatelem Aken: 15-03-2014 v 17:26
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele ICE_D
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    2,782

    A je videt v systemu? Predpokladam, ze zformatovat ho asi nechces?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2014
    Příspěvků
    5

    je vidět v sekci Zařízení a tiskárny, v Tento počítač ne kdyby to šlo, tak se zachováním dat, ale když nebude jiná možnost, tak hold nic jiného nezbude
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele ICE_D
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    2,782

    Tento pocitac - prave tlacitko mysi - Spravovat - Uloziste - Sprava disku: tady ho vidis nebo ne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Mar 2014
    Příspěvků
    5

    je tam, ale bez názvu a v systému souborů taky nic nemá, jiný disk tam má NTFS
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    Ta televize si ho urcite zformatovala na nejaky svuj format, obavam se ze bez ztraty dat to bude obtizne
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Mar 2014
    Příspěvků
    5

    a se ztrátou dat to půjde?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    tak pujde, pokud ho zformatujes.

    Osobne si myslim ze tam bude ext3 nebo ext4, takze pokud chces i data, mel by jit dosk pripojit v Linuxu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Georginek
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,967

    Nebo zkusit pouzit testdisk http://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk a obnovit smazanou partisnu. Pokud TV zrusila jenom partisnu a neformatovala HDD, mely by jit data obnovit, ale je to jen domenka, nevime, co s tim TV udelala. Urcite zatim neformatuj a zkus pouzit testdisk......
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Mar 2014
    Příspěvků
    5

    testdisku bohužel nerozumím, jak lze takový disk naformátovat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2014
    Příspěvků
    66

    Smart TV si dělá vlatní formát který není čitelný pro PC mám stím taky zkušenost
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Matherdet
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    964

    Zkus si udělat live USB, píchneš si flešku do windows a najedeš do linuxu. Tam se na to zkus kouknout.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Georginek
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,967
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. DDR2: Prosba o pomoc
    Od kultak v sekci Operační paměti
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 23-11-2008, 01:29
  2. Problémy s PC (HW/SW): prosba o pomoc
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 14-01-2008, 11:52
  3. prosba o pomoc - dual monitor
    Od protons v sekci Monitory
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 18-12-2007, 20:29
  4. Prosba o pomoc HTPC
    Od romanecko v sekci Chci doporučit sestavu/notebook
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 18-12-2007, 13:20
  5. Chlazení grafik: AC Accelero S2 - zkušenosti + prosba o pomoc
    Od Milivoj_b v sekci Chlazení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 14-08-2007, 17:38