Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Gigabyte - GA K8NXP + napájení

xdrop (2)|19.7.2007 16:16
Zdravim vsechny,
K zakladni desce od Gigabytu(GA-K8NXP) jsem dostal desku ktera se zasouva do specialniho slotu vedle procesoru tato desticka by mela resit neco s napajenim pro desku nebo procesor. Nyni se mi stalo (po dvou letech provozu) ze mi nesel zapnout pocitac (neztocil se zadny ventilator) vymenil jsem zdroj a zdalo se ze je po problemu ventilatory se roztocily ale na obrazovce nic. Odpojil jsem vsechno i tuto kartu a PC nabihal, kdyz jsem vratil jen tuto desticku PC zase nic - takze chybu jsem nasel - je vadna tato deska. Moje otazka, je nutne mit v PC tuto desticku (GC-K8DPS)?
Dekuji za odpovedi

Xdrop
tequilla (1015)|19.7.2007 16:59
Neni nutne tam mit onu desticku, ta mela za ukol pouze vylepsit a stabilizovat napajeni systemu. Ve vysledku by mel byt system stabilnejsi a mely byt zlepsene i oc vlastnosti. Mimochodem, ze jakou znacku a typ zdroje jsi vymenil ten puvodni?
xdrop (2)|19.7.2007 17:14
Moc dekuji za odpoved a co se tyce zdroje mel jsem 400W - vyrobce uz nedohledam ale nyni jsem to vybavil 550W zdrojem od ColorSit model 400U-SPT(doufam ze to je vyrobce - nic me to totiz nerika) :)

jeste jednou dik
mech13 (5526)|20.7.2007 00:19
tak to jsi slapl z blata do louze... kdyby jsi koupil 350W fortrona tak jsi udelal mnohem lip, tech 550W z toho zdroje vymlatis jen krumpacem. realnych je tak 300-350W, doufej ze ti ten zdroj pri vetsi zatezi neodpali sestavu