Tato zpráva je primárně pro pana Polívku.. Takže jsme se jednohlasně shodli se všemi 4mi aktivními členy fora že by bylo dobré obnovit společenskou sekci, kde bude možné volně diskutovat, dotazovat se na blbosti atd... Díky
Tato zpráva je primárně pro pana Polívku.. Takže jsme se jednohlasně shodli se všemi 4mi aktivními členy fora že by bylo dobré obnovit společenskou sekci, kde bude možné volně diskutovat, dotazovat se na blbosti atd... Díky
Posledni veta je myslim jasna.
P.S. Pomerne symbolicke cislo prispevku![]()
Jo a když už jsou tam ty důvody proč se to smazalo, tak to klidně můžete mazat po každých 2000 příspěvků ať to nezaplňuje místo na serveru a kdyžtak vypněte upozornění na pravé liště. Pak by to nikoho nerušil atp. Ale plnilo by to účel.
Presne tak, problem chatu je ze tam musi byt vsichni zaroven ... tady bylo fajn ze clovek byl tyden pryc a porad mu nic neuteklo![]()
Ja tez souhlasim, klidne se muze mazat uz pri 500 prispevcich![]()
A co chatovací okno, které by mělo delší trvanlivost? Viz řešení, které jsem teď pro názornost aktivoval zde v horní části: http://www.digimanie.cz/forum/forumd...9-Volna-temata
Pro zobrazení je nutné být na fóru DM přihlášený. Mělo by teď možné přispívat i těm, kdo nemají na fóru DM žádný příspěvek - pokud ne, dejte vědět.
Po kliknutí na "ChatBox" v levém horním rohu je možné přepnout na plnou verzi a archiv. Je to plugin dělaný přesně pro tento účel a umí i automatické mazání zpráv starších než X.
A neslo by to aktivovat i tady na SHW? At kvuli tomu nemusime na DM? :/
A stejne nevimjestli neni jednodussi nechat jedno volne tema ktere se vzdy jednou za cas promaze ...
Me se to taky libi a taky mi nevadi, kdyz se to bude mazat prubezne.... A klidne treba kazdych 7 dni, stejne sem lezu den co den![]()
Takže jaký je verdikt? Mám sem dát ten chat, viz výše?
jo to by šlo.![]()
Ja nevim ... ten chat zas postrada nejake dost uzitecne funkce ... jednoduche citace, vkladani obrazku :/