Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Pojede Win 7 Home premium 64bit na této sestavě?

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    220

    Mám tuto sestavu:
    deska> Gigabyte EP43-DS3
    grafika>ATI Saphirre HD4850 Vapor-X 1Gb
    pamět>2x2GB A-data extreme 800Mhz časování CL4
    čtečka karet> Apacer AE300
    Mechanika> Samsung SH-S223B
    procesor>Pentium E6300
    HDD>WD 640GB blue

    mám momentálně XP Profesional 32 bit a zvažuji přejít na Win 7 Home premium 64 bit. Pojede to na této sestavě bez potíží?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele ICE_D
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    2,782

    Nevidim duvod, proc by to nemelo jet....
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SHW Avatar uživatele bastlir
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    329

    Citace Původně odesláno od marpie Zobrazit příspěvek
    Mám tuto sestavu:
    deska> Gigabyte EP43-DS3
    grafika>ATI Saphirre HD4850 Vapor-X 1Gb
    pamět>2x2GB A-data extreme 800Mhz časování CL4
    čtečka karet> Apacer AE300
    Mechanika> Samsung SH-S223B
    procesor>Pentium E6300
    HDD>WD 640GB blue

    mám momentálně XP Profesional 32 bit a zvažuji přejít na Win 7 Home premium 64 bit. Pojede to na této sestavě bez potíží?
    Sedmičky na tvém HW pojedou, koneckonců ony by protestovaly už při instalaci. Pokud máš možnost, můžeš tam dát i Ultimate.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    132

    Citace Původně odesláno od bastlir Zobrazit příspěvek
    Pokud máš možnost, můžeš tam dát i Ultimate.
    marpie> A pokud mas moznost, daj tam SSD ako hlavny disk na system, a bude to "lietat"
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SHW Avatar uživatele bastlir
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    329

    Citace Původně odesláno od vivid.sk Zobrazit příspěvek
    marpie> A pokud mas moznost, daj tam SSD ako hlavny disk na system, a bude to "lietat"
    Nojo no, to je jasné, jenže proti je stále kapacita versus cena. Tedy aspoň v Česku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    132

    Citace Původně odesláno od bastlir Zobrazit příspěvek
    proti je stále kapacita versus cena.
    Na system ti s rezervou postacuje 64GB verzia, ktora nikoho nezrujnuje. Je to najlepsia investicia, ktoru mozes pri starsom PC spravit.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SHW Avatar uživatele bastlir
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    329

    Citace Původně odesláno od vivid.sk Zobrazit příspěvek
    Na system ti s rezervou postacuje 64GB verzia, ktora nikoho nezrujnuje. Je to najlepsia investicia, ktoru mozes pri starsom PC spravit.
    Kdyby na HDD byl jen systém, pak OK. Pak ještě aspoň 15GB na SW (nepočítám-li hry), data (fotky, filmy ...) a pak už končíš. Rychlost SDD je ale nezpochybnitelná. Jen to ve starém NB chce mít SATA.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    47

    Zdravím, nechci zbytečně zakládat nový topic, tak stejný dotaz přikládám sem.

    Pojedou 7ičky Home Premium nejspíš 32bit(?) na této starší sestavě?

    Motherboard: ASUS K8N
    CPU: AMD Athlon 64 3000+
    GPU: CPU-Z píše ATI Radeon 9600/9550/X1050 Series
    Memory: 1536MB DDR
    HDD: Maxtor 6L 160 GB

    Uživatel PC používá POUZE na správu emailové schránky a nějaké to prohlížení internetových stránek. Žádné hry nebo jakékoliv náročnější aplikace nehrozí.

    Děkuji předem za případné odpovědi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Jedná se o 64bitový procesor, takže můžeš na sestavě 64bitový operační klidně provozovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele john
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    880

    Citace Původně odesláno od bastlir Zobrazit příspěvek
    Kdyby na HDD byl jen systém, pak OK. Pak ještě aspoň 15GB na SW (nepočítám-li hry), data (fotky, filmy ...) a pak už končíš.......
    nesouhlasim, W7x64 + SW / Libreoffice, nake DB enginy, nake vyvojove prostredi, prace s videem / a jsem na cca 30-35GB / HDD partisna 50GB /...
    pagefile, temp, data apod. jsou samo na jine partisni ci HDD...
    tj. 64GB by melo na OS + SW bohate stacit, pokud vis, jak to rozhodit....
    BTW: jinak mam podobne PC / AMD 5050e, IGP HD3200, RAM uplne shodna + mirne OC 10% /
    EDITED: samozrejme nepopiram, ze alespon 90GB by bylo lepsi....
    Naposledy upraveno uživatelem john: 13-09-2014 v 18:41
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    51

    Citace Původně odesláno od john Zobrazit příspěvek
    nesouhlasim, W7x64 + SW / Libreoffice, nake DB enginy, nake vyvojove prostredi, prace s videem / a jsem na cca 30-35GB / HDD partisna 50GB /...
    pagefile, temp, data apod. jsou samo na jine partisni ci HDD...
    tj. 64GB by melo na OS + SW bohate stacit, pokud vis, jak to rozhodit....
    BTW: jinak mam podobne PC / AMD 5050e, IGP HD3200, RAM uplne shodna + mirne OC 10% /
    EDITED: samozrejme nepopiram, ze alespon 90GB by bylo lepsi....
    Myslím, že reaguješ na 5 měsíců starou zprávu .

    ---------- Doplněno v 23:09 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 23:05 ----------

    Citace Původně odesláno od G.i.k Zobrazit příspěvek
    Zdravím, nechci zbytečně zakládat nový topic, tak stejný dotaz přikládám sem.

    Pojedou 7ičky Home Premium nejspíš 32bit(?) na této starší sestavě?

    Memory: 1536MB DDR

    Mám W7 Home Premium 64 bit a v PC 2x2 GB RAM. Když mi odešla jedna RAM a jel jsem jen na 2 GB, tam systém sice bězel, ale byla to bída, takže s tím 1.5 GB RAM bych dost pochyboval.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Pojede optimálně monitor FullHD Philips 23" v této sestavě?
    Od maarkii v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-12-2013, 17:35
  2. Problém s instalací Windows 7 Home Premium 64bit
    Od @NUB!5 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-08-2012, 15:21
  3. Windows Vista: OEM Windows 7 Home Premium 64bit oficiální stažení
    Od jacobsen v sekci OS Windows
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 28-03-2012, 09:04
  4. Problém s Vista Home Premium 64bit
    Od Focusator v sekci OS Windows
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 15-12-2008, 17:33
  5. Zamrznutí PC ve win vista home premium 64bit
    Od havja v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 13-09-2008, 18:35