Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Nedostatek elektriny do gr. karty...

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    44

    Neni to muj problem ale jedneho kamose... proste cistil PC.. vybral draty ze zdroju vycistil a dal je naspatek.... ted mu to pri vyssich rozlisenich hadze tohle http://img231.imageshack.us/img231/6936/screenix2.jpg nemuze to byt tym ze si resetol bios?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    malo informaci ? sestava? zdroj? co je to za grafiku ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    44

    Athlon XP 2700+ 2,04 Ghz , 512 ram, NVIDIA GeForce FX 5900XT, zdroj neviem ale urcite to bude nieco lacne...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    761

    Citace Původně odesláno od Tomacos Zobrazit příspěvek
    Neni to muj problem ale jedneho kamose... proste cistil PC.. vybral draty ze zdroju vycistil a dal je naspatek.... ted mu to pri vyssich rozlisenich hadze tohle http://img231.imageshack.us/img231/6936/screenix2.jpg nemuze to byt tym ze si resetol bios?
    No to skor vyzera, ako keby nezatlacil dobre pridavny napajaci kable do VGA, lebo toto vypisuje VGA len ked ma malo stavy, blba otazka, ale je si isty ze zasunul naspet pridavny konektor napajania do VGA??
    Ak hej, tak potom by som skusil nejaky silnejsi zdroj, napr. od kamosa alebo skade....
    PS: reset biosu mozes spravit len 2 sposobmi, prvy je jumperom/tlacidlom na maticnej, druhy je vybratim baterie zo zakladnej dosky
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    44

    Ok opytam sa ho...
    a... ja som ras resetol bios tak ze som proste odpojil PC od prudu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    761

    Citace Původně odesláno od Tomacos Zobrazit příspěvek
    Ok opytam sa ho...
    a... ja som ras resetol bios tak ze som proste odpojil PC od prudu...
    No to by si uz musel mat prilis vybitu baterku....
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Nedostatek virtual. paměti
    Od travas1 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 03-02-2010, 00:37
  2. Windows 7: Nedostatek pameti x64 6GB RAM
    Od |Mio| v sekci OS Windows
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 19-12-2009, 16:49
  3. Nedostatek virtuální paměti ?
    Od Hanife v sekci Operační paměti
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 26-07-2009, 01:10
  4. LCD: LCD přímo do elektřiny...?
    Od Godon v sekci Monitory
    Reakcí: 44
    Poslední příspěvek: 01-11-2008, 19:33
  5. Nebezpečí statické elektřiny
    Od Figa v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 27-06-2008, 19:25