Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 50

Téma: DirectX 10/ DirectX 10.1

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    41

    Ok kupuyu ted..
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Citace Původně odesláno od Chose
    yako ty si taky budes kupovat new PC ale cekas na D10?
    Ne! Ja si novy PC kupovat nebudu! Opteron 144 neni zatim nejaky shit abych ho menil! Ja jen cekam az vyjdou ty grafarny DX10, pak si nejakou koupim misto te X1600pro co mam ted.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    Citace Původně odesláno od tgfh
    Ne! Ja si novy PC kupovat nebudu! Opteron 144 neni zatim nejaky shit abych ho menil! Ja jen cekam az vyjdou ty grafarny DX10, pak si nejakou koupim misto te X1600pro co mam ted.
    To se načekáš
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    61

    Ani bych nerek, jak vime R600 bude dx10 obsahovat a jen kvuli nVidii odlozili uvedeni po novym roce.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    127

    Citace Původně odesláno od tgfh
    Ne! Ja si novy PC kupovat nebudu! Opteron 144 neni zatim nejaky shit abych ho menil! Ja jen cekam az vyjdou ty grafarny DX10, pak si nejakou koupim misto te X1600pro co mam ted.

    kdyby sis teď koupil 7900GTO(GTX) tak by ti z toho výkonu spadla čelist na zem, protož přejít z X1600pro na 7900GTO je fakt nářez, já taky přecházel z R9600XT na 6600GT a čuměl jsem jak lama jak mi hry krásně jedou na 1600X1200
    čekat na DX 10 se ti nevypúlatí protože první DX10 karty budou prostě na DX10 příliš pomalé a než vyjdou hry s plnou podporou DX10 tak to bude doba že budu rád když svoji 6600GT prodám za 400,- jestli ještě bude fungovat
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Starousedlík SHW Avatar uživatele first.indian
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    705
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22

    wex wex je offline
    Občasný diskutér Avatar uživatele wex
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    115

    Chtěl jsem se zeptat, jak to je, když budu mít grafiku, která nebude DX10 podporovat, ale budu ho mít nainstalovaný. Bude ty efekty atd. počítat CPU, nebudou aplikováný nebo je to nějak jinak?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SHW Avatar uživatele first.indian
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    705

    Citace Původně odesláno od wex
    Chtěl jsem se zeptat, jak to je, když budu mít grafiku, která nebude DX10 podporovat, ale budu ho mít nainstalovaný. Bude ty efekty atd. počítat CPU, nebudou aplikováný nebo je to nějak jinak?
    DX 10 si do Win XP nenainstalujes (pokud jsou moje informace aktualni) takz budes muset mit Windows Vista. Bude to proste jako driv kdyz byl DX 9 a ty by jsi mel DX 8 kartu. Proste se ty efekty nezobrazi....
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    Citace Původně odesláno od first.indian
    DX 10 si do Win XP nenainstalujes (pokud jsou moje informace aktualni) takz budes muset mit Windows Vista. Bude to proste jako driv kdyz byl DX 9 a ty by jsi mel DX 8 kartu. Proste se ty efekty nezobrazi....
    Tak nějak, prostě DX9 karta nebude vytvářet grafiku podle D3D 10 rozhraní. Jinak, pro Win XP nevyjde DX10 ale jen nějaký upgrade pro DX9, který by měl dovolovat totéž, co D3D 10 pod Win Vista
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Zeli
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    419

    Ja nez se dostanu k DX10 to bude jeste aspon par let - no prece nevyhodim komp co sem si nedavno poridil. A navic nez k tomu bude prislusne slusnej HW a SW, tak to asi bude taky nejakou dobu trvat...

    Ale tesim se, ty screenshoty vypadaj hodne dobre.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Starousedlík SHW Avatar uživatele first.indian
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    705
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    Něco málo k R600:
    http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=5524

    Preliminary specifications from Level 505 of the ATI R600 are as follows:
    64 4-Way SIMD Unified Shaders, 128 Shader Operations/Cycle
    32 TMUs, 16 ROPs
    512 bit Memory Controller, full 32 bit per chip connection
    GDDR3 at 900 MHz clock speed (January)
    GDDR4 at 1.1 GHz clock speed (March, revised edition)
    Total bandwidth 115 GB/s on GDDR3
    Total bandwidth 140 GB/s on GDDR4
    Consumer memory support 1024 MB
    DX10 full compatibility with draft DX10.1 vendor-specific cap removal (unified programming)
    32FP [sic] internal processing
    Hardware support for GPU clustering (any x^2 [sic] number, not limited to Dual or Quad-GPU)
    Hardware DVI-HDCP support (High Definition Copy Protocol)
    Hardware Quad-DVI output support (Limited to workstation editions)
    230W TDP PCI-SIG compliant
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Starousedlík SHW Avatar uživatele first.indian
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    705

    To vypada celkem realne Prece jen vydani se blizi takze spravne informace uz uz prosakuji 230W hmm... Jsem presne ocekaval Takze je jasne ze bude met 2 napajeci konektory jako 8800GTX priblizne 75W+75W kabely + 75W z PCIe coz nam dava priblizne tech 230W... A tohle me dostalo nejvic:

    The published results are very promising with AMD’s ATI R600 beating out NVIDIA’s GeForce 8800 GTX in most benchmarks. The performance delta varies from 8% up to 42% depending on the game benchmark. Tohle asi nejeden priznivec nvidie nerozdycha
    Naposledy upraveno uživatelem first.indian: 31-12-2006 v 17:01
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Čestný člen Avatar uživatele P@pi
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    1,688

    Chudáček Boboco, jestli je todle pravda .
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    Citace Původně odesláno od P@pi
    Chudáček Boboco, jestli je todle pravda .
    Asi založím sbírku na rakev...

    Edit: vlastně ne, boboco až to uvidí řekne, že je to jen dobře, aspoň mu sleví na 8800GTX
    Naposledy upraveno uživatelem Smeli: 31-12-2006 v 17:49
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. DirectX 11
    Od valentijos v sekci Software denní potřeby
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 05-11-2011, 14:31
  2. DirectX
    Od pepples v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 21-02-2011, 20:20
  3. GeForce: directx 11
    Od Jasu v sekci Grafické karty
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 20-12-2010, 11:55
  4. Directx 11?
    Od martion v sekci OS Windows
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 21-10-2010, 17:41
  5. DirectX
    Od Commanderwar v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 20-02-2010, 17:46