reklama
Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty
Chlazení a skříně
Ostatní
Periférie
Procesory
Storage a RAM
Základní desky
O nás  |  Napište nám
Facebook  |  Twitter
Digimanie  |  TV Freak
Svět mobilně  |  Svět audia

Téma: Seagate Barracuda 3TB zprovoznění, Error 0x80042468

8.5.2014 05:24
fejmusAhoj, koupil jsem si nový HDD Seagate Barracuda 3TB a mám problém s jeho zprovozněním na MB: Gibabyte GA-EP35-DS4, při snaze nainstalovat OS W8 x64 mi to hlásí u vytvaření oddílu tuto chybu: 0x80042468 viz obrázek níže.
Na podpoře MS jsem našel tento návod: http://support.microsoft.com/kb/2604034 ,ale asi mu pořádně nerozumím. Dělám vše podle návodu, převedu disk na GPT, vyčtu znova seznam s diskama a už tam vidím u GPT hvězdičku a celou kapacitu HDD, dám exit a co mám udělat pak? Žádný rozdíl se nestal, ani když jsem dal restart a zkoušel to různými způsoby.. Není to tím, že mi asi deska nepodporuje UEFI, v biosu jsem to nenasel. Nvm ani co to pořádně je a jestli je to potřeba, ale občas se o tom lidi na ang. fórech zmiňují společně s tímto problémem. Nainstaloval jsem OS teda aspoň na ten jeden větší oddíl co mi to dovolilo a celkově si moc asi HDD s PC nerozumí, už 2x mi zamrzl celý PC po 2h od instalace a musel jsme dát tvrdý restart. Zkusím ještě aktualizovat BIOS. Poraďte prosím. Děkuji.