Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: LCD IPS 24 palců LG 24EA53 nejde nastavit rozlišení

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    13

    Zdravím mám problém když jsem tento monitor připojil k pc automaticky se nastavilo 1920 x 1080 to by bylo v pořádku jenomže to vytvořilo černej okraj po celém obvodu ale když tam dám rozlišení které jsem mněl na starém monitoru 1680 x 1050 tak je obraz přes celý monitor prosím jak roztáhnu obraz na rozlišení 1920 x 1080 aby byl přes celý monitor děkuju
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele ICE_D
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    2,782

    Jestli to mas pres HDMI a mas AMD grafiku, tak to musis nastavit v Catalystech Mival jsem podobnej problem, AMD dementne nastavuje default volbu jako mensi plochu, nevim proc

    Neco jako toto by to melo byt:
    http://www.chip.cz/tipy-triky/odstra...streni-obrazu/
    V novejsich Catalystech je to pod polozkou Me digitalni ploche displeje...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    13

    Jojo přesně tak je to zapojený přes HDMI a mám Sapphire radeon HD 5800 Vapor X tak nějak jsem si to myslel ale nejde mi nahodit Catalyst kliknu na to a nic :-( mám Windows 8.1
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele ICE_D
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    2,782

    Aha... No a zkousel jsi nahodit nejakej novej ovladac pro W8.1? Melo by to byt 13.9 a vyssi....
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    13

    Tak jsem odinstaloval ovladač grafické karty a nainstaloval nejnovější myslím 14.4 a nastavil to jak jsi říkal a šlape mockrát děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele ICE_D
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    2,782

    Neni zac
    Odpovídat lze po přihlášení