Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Creative SOUND BLASTER AUDIGY SE nastavení pro 5.1 reproduktory

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele Drizztcz
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    32

    Mám http://www.alza.cz/zvukova-karta-cre...und-d57974.htm a do ní zapojené http://www.alza.cz/reproduktory-geni...9803.htm#popis. V nastavení zvuku mám nastaveno 5.1. Surround, při testu mi všechny repráky hrají. Někdy když si pustím video v Gom playeru (aktuální verze), tak běží také jenom jedna strana. Jakmile otevřu nastavení zvuku a projedu test, tak se rozběhne i druhá. Největší problémy mám ale s hrami. Slyším pouze zvuky, rozhovory atd., které se odehrávají jakoby ze stran od mé postavy (nejnověji jsem zkoušel Bound by Flame nebo Kingdoms of Amalur), ale když na mě mluví někdo přímo, nebo jakýkoliv boj, tak nic neslyším, pouze hudbu. Někde jsem četl, že se to dá pořešit přepnutím repro na stereo, ale k čemu bych pak měl 5.1 systém :-/
    Ke kartě mám nainstalovanou aktuální verzi ovladačů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,547

    Projevují se problémy i na integrované zvukovce? Konkrétní číslo verze ovladače Creative?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér Avatar uživatele kokrhanek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    92

    Zapni si v ovladacich od creative 3d cmms
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček Avatar uživatele Drizztcz
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    32

    Creative Sound Blaster audio driver 1.04.0090 - staženo přímo ze stránek výrobce před pár dny. A integrovanou kartu jsem zatím nezkoušel.
    CMSS-3D je zapnuto. Nabízí mi to tam 2 možnosti - CMSS a Stereo Surround. Mám zapnuto CMSS.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér Avatar uživatele kokrhanek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    92

    Pardon je to CMSS jak píšeš,Zapni Audio console....pak zapni CMSS (stereo surround ne) pak by ti to mělo už fungovat. Aspoň co mám ja Audigy 2ZS platinum tak to na ní takto jede a to mám 7.1 repro. Ještě v tom panelu Audio console kde to nastavuješ u toho CMSS by v záložce speakers také měla být možnost zvolit si počet kanálů. Teď z hlavy si to nepamatuju, až budu doma napíšu to přesněji. Ale mělo by to vypadat takto, zde vybereš 5.1 a společně s CMSS to pojede



    Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: speakers.jpg 
Zobrazení: 153 
Velikost: 108.2 KB 
ID: 29750
    Naposledy upraveno uživatelem kokrhanek: 14-05-2014 v 14:16
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,547

    Ovladač 1.04.0090 je z roku 2009. Zkus poslední kX driver.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,141

    Já na své Audigině úspěšně provozuji ovladače od daniela_k. Pro verze SE ovladač ZDE.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček Avatar uživatele Drizztcz
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    32

    Díky za tipy, až se dostanu po víkendu domů tak je vyzkouším.
    Při instalaci alternativních ovladačů je vždy dobré ty předchozí odinstalovat, že ano?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,141

    Určitě ano.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Sound Blaster Audigy 2 NX-externí - vynechávání
    Od mirax2 v sekci Zvukové karty a kodeky
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 11-07-2012, 22:24
  2. Sound Blaster Audigy SE
    Od pepos01 v sekci Zvukové karty a kodeky
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-06-2008, 15:16