Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 20

Téma: instalace windows 8.1

  1. #1
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Tomak_CZ
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    397

    ahoj

    Prováděl jsem upgrade pc, které bylo
    procesor- amd PhenomII 965 BE
    deska -Asus M4A89GTD PRO/USB3
    grafika- GTX650Ti boost
    disky- OCZ Vector 128
    -WD6400AAKS
    -SAMSUNG HD103UJ
    -WDC WD20EZRX-00DC0B0
    ram-3x2GB 1333
    zdroj- Fortron Black power 750W 85+
    skříň- Thermaltake MK1

    nahrazeno za z´deska : Gigabyte Z87 dh3 a posléze za Z97 D3H
    procesor i5 4670K
    ssd v reklamaci

    Pokud jsem měl Z87 tak Win instalovat šel a fungoval. Proběhla výměna desky a instalace win neustále padá. instaluji tedy přechodně na disk wd 640. Ovladač ahci před instalací winu nainstalován. Instalace někdy naběhne někdy ne. Formát disku jsem provedl i na jiném pc a pomale. instaluji z usb a vytvořena i jiná kopie instalace i na jinou flesh. Chyba - kernel security check failure. Jindy registry eror. Už si nevím rady. Deska ? disk? disk jsem nechal na druhém pc projet kontrolou systému a nenašlo chyby... Ram? Nastavení bios? DÍK ZA RADU SNAD JSEM NĚCO NEOPOMĚL... a při instalaci při výběru myší myš poskakuje a kouše se...
    Naposledy upraveno uživatelem Tomak_CZ: 28-05-2014 v 16:36 Důvod: oprava desky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Moc málo informací na to, aby šlo něco řešit. (Mini)dump k dispozici není?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Tomak_CZ
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    397

    hih nestíhám, ještě k tomu dnes i fajnuju, instalace se povedla nevím jak, ale pořád to padá,ale už tahám na fleshku mini dump dle odkazu chyb sou tu už 3

    dá se to nějak otevřít,nebo mám poslat soubor
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Citace Původně odesláno od ttoommaassoo Zobrazit příspěvek
    dá se to nějak otevřít
    Debugging Tools for Windows
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Tomak_CZ
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    397

    jj dík moc se v tom nevyznám... hodilo mi to tuto hlášku: irql_not_less_or_equal
    poté : bad_pol_header......
    víc sem nestihl pc běží pár minut a down
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Bude lepší, když sem dumpy nahraješ.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Tomak_CZ
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    397
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Dochází k poškozování souborů při práci s nimi. Prověř RAM Memtestem86+ (na funkčním PC stáhnout a vytvořit bootovscí CD/DVD/USB). Zapojený ponech pouze systémový disk (na který chceš instalovat OS). Otestuj ho nástrojem od výrobce (pokud nemáš k dispozici, zkus Ultimate Boot CD).

    PS: Na Ultimate Boot CD jsou i nástroje pro testování paměti RAM.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Tomak_CZ
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    397

    dík zítra na to juknu, už mám jen jednu ram a je to stejné... dnes sem už ko z práce... ještě jednou dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Tomak_CZ
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    397

    Tak testuju ram... test všech dohromady hodil ve druhé kontrole 4 chyby... poté jsem jel každou zvlášť první 114 chyb druhou sem stopl už v 50% mělo to už 200 chyb a třetí v 50% 139 chyb... je možné, že jsou všechny špatné, nebo jen nejsou podporované deskou?... jiné pc na zkoušku nemám... ještě udělám test disku....
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Tomak_CZ
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    397

    Tak jsem koupil nový kit s ram a hlásí to také chyby na jednom 23 a na druhém přes 32. koupil jsem tyto už fakt nevím http://interlink.tsbohemia.cz/kingst...c_d190052.html
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Tři vadné moduly jsou krajně nepravděpodobné. Podle popisu je problém nejspíše v desce.

    Je procesor správně usazen v patici? Nejsou poškozeny piny?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Tomak_CZ
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    397

    3 to ne ale 5 i ty 2 nové... ted sem znovu osadil procesor a chyby ram stále...piny na desce vypadají ok vždy osazuji s maximální opatrností... jen se mi minule stalo, že na piny procesoru se mi při čištění dostalo trošku pasty... ta je ale očištěna... snad není problém zde... z testu nejde asi poznat, zda se jedná o chybu desky či paměti?... když jsem projížděl test cpu vše vypadalo ok...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Desku reklamuj. IMHO nejrozumnější možnost.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Tomak_CZ
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    397

    Tak se mi to včera nějak rozjelo. zkusil jsem zapojit obě ram v kitu co jsem koupil, zapl test a vše ok... jelo mi to až do rána a bez chyb... ram samostatně hážou jinak chyby.... teď jsem instl win novej a zatím jede.... Dělal jsem hned test stability v aidě64 i se stresem disku a cpu.... jelo to 15 minut a ok, jen nešlo dělat nic jiného, což u staré desky a procesoru šlo.... ted mi to jede jen na 3,6 GHz posunu to na 3,8 a uvidíme co stabilita dál. při testu v aidě jsem měl procák nejvíc na 61 stupňů pokud bude vše ok posunu to postupně až k 4- 4,2 GHz, ale to asi až s diskem po reklamaci, tedy ssd.... Zatím dík za rady... ještě nevím , zda se pokusím ty staré ram dát do pc a zkusit test jestli jsou fakt špatné jen se bojím, že to zase nepojede... uvidím tedy zda je deska ok... špatně se reklamuje něco co zrovna jde... Dík Tobě r34ktor
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Windows XP: Instalace windows
    Od Tichman v sekci OS Windows
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 24-10-2013, 14:23
  2. Instalace windows
    Od ondrah v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 05-06-2012, 17:18
  3. Windows XP: Instalace Windows XP
    Od Benbow v sekci OS Windows
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 23-04-2011, 20:53
  4. Instalace Windows XP
    Od Rozmetal v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 22-03-2010, 18:07
  5. Instalace Windows XP
    Od Zeli v sekci OS Windows
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 11-10-2006, 23:04