Počítač se pří bootování stále resetuje a monitor píše no signal
Dobrý den, ani ne před mě 3 měsíci jseme si kupoval nové komponenty v CZC
MSI B85-G43
Intel Core I5 4670K
Kingston HyperX Blu 8GB (2x4GB)
A v počítači jsem si nechal starý zdroj - HEXA SERIES - HE 500
Grafickou kartu jsem nekupoval protože žádné hry nehraju maximálně někdy CS:GO na minimální detaily, včera při startu počítače mě čekalo překvápko. Ukázal se mi obrázek při bootovani biosu a tím to skončilo monitor napsal NO SIGNAL a znovu a znovu se počítač restartuje, všechny komponenty jsem vyndal a znovu zandal ale nic, do biosu se normálně dostanu a všechny komponenty mi to ukazuje procesor jsem netaktoval zkoušel jsem i vyndat CMOS baterku ale také nic. Jinak počítač sem si složil sám bez problému tak se chci zeptat při nejhoršim jak by se řešila reklamace v CZC když jsem si počítač skládal sám a používal svůj starý zdroj?
MSI B85-G43
Intel Core I5 4670K
Kingston HyperX Blu 8GB (2x4GB)
A v počítači jsem si nechal starý zdroj - HEXA SERIES - HE 500
Grafickou kartu jsem nekupoval protože žádné hry nehraju maximálně někdy CS:GO na minimální detaily, včera při startu počítače mě čekalo překvápko. Ukázal se mi obrázek při bootovani biosu a tím to skončilo monitor napsal NO SIGNAL a znovu a znovu se počítač restartuje, všechny komponenty jsem vyndal a znovu zandal ale nic, do biosu se normálně dostanu a všechny komponenty mi to ukazuje procesor jsem netaktoval zkoušel jsem i vyndat CMOS baterku ale také nic. Jinak počítač sem si složil sám bez problému tak se chci zeptat při nejhoršim jak by se řešila reklamace v CZC když jsem si počítač skládal sám a používal svůj starý zdroj?
A co koupit nový zdroj a zkusit to s ním? ten budeš potřebovat v každém případě. Pokud to s ním nepojede, reklamoval bych desku.
Dobře děkuju za radu. Jinak našel jsem si tenhle zdroj
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Našel jsem si rovnou 600W protože v budoucnu si tu Grafiku koupim určitě a zase se mi nechcou kupovat něaký Evolveo, Eurocase a Chieftec protože jsem slyšel že nejsou zrovna spolehlivé tak když už tak by sem si chtěl připlatit mám koupit tento nebo jiný?
Skřín mám Zalman Z11.
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Našel jsem si rovnou 600W protože v budoucnu si tu Grafiku koupim určitě a zase se mi nechcou kupovat něaký Evolveo, Eurocase a Chieftec protože jsem slyšel že nejsou zrovna spolehlivé tak když už tak by sem si chtěl připlatit mám koupit tento nebo jiný?
Skřín mám Zalman Z11.
Než zdroj koupíš, tak si klidně půjč nějaký o kterým víš, že celkem dobře maká a na tom to odzkoušej. Když to nepojede, tak máš jasnou reklamaci.
Ten Chieftek bych si ještě možná troufl dát do nějaké nenáročné sestavy s nižším vytížením. Ty druhé dvě značky slušný člověk snad ani nevyslovuje :-) .
Ten Chieftek bych si ještě možná troufl dát do nějaké nenáročné sestavy s nižším vytížením. Ty druhé dvě značky slušný člověk snad ani nevyslovuje :-) .
Asi před 3 hodinama jsem zkoušel zdroj 350W myslím že funguje normálně pořád stejná chyba. Ale zítra pro ten zdroj půjdu vyzkouším když nepůjde tak ho vrátím a půjdu se základní deskou na reklamaci, doufám že mi jí uznají ale když sem se nijak nehrabal v biosu netaktoval nic atd tak sem jí nijak poškodit nemohl ne?