lokalny disk
ahojte ,takze ide oto ze mal som volne miesto v pc na pevnom hdd asi nejakych 929mb.isiel som stiahnut film velky 1,5 gb.a ide oto ze v priebehu stahovania sa mi minulo tich 929mb.asi na 2 sekundy mi v paneli uloh ukazalo bublinku s infom ze nemam dostatok miesta na disku.ale zrazu z nicoho nic sa mi na hdd vratilo asi 8gb.pozeral som si data v mojich dokumentoch ale nic mi nechyba,vsetky filmy a hudba su tam.prosim mozte mi poradit odkial je tich 8gb.nemohli sa mi stratit nejake data?
Pravděpodobně se vymazal obsah složky temp (nepodstatná data), cache prohlížeče atp.
Jinak se doporučuje mít několik GB (10+) volného - systém je pak svižnější. Navíc u XP jsem párkrát viděl, že kvůli nedostatku místa na sys. oddílu prostě nenaběhly.
Jinak se doporučuje mít několik GB (10+) volného - systém je pak svižnější. Navíc u XP jsem párkrát viděl, že kvůli nedostatku místa na sys. oddílu prostě nenaběhly.
temporary files cistim pravidelne kazdy tyzden a vrati sa mi maximalne 300 mb ale 8gb to je trosku moc nie ? A tomu sys.oddilu nerozumiem co nenabehne?
nemam 8gb ram , mam dve 256 mb ram. Ja len potrebujem vediet ci mi nemohlo nieco zmiznut.z mojich dokumentov nemohlo nic samovolne zmiznut, ci ?
Uživatelova data snad ani Windows samovolně nemaže :D Jako možné to je, ale dle mne vysoce nepravděpodobné. Každopádně data máš mít zálohována.
Kdyz to bylo 'zrazu' a takove kvantum dat, tak byly nejspis odmazany body obnovy. Ale ze by se mazly zrovna ve chvili, kdy je malo mista? Tomu se ani nechce verit.
Opisem asi ako to bolo: na lokalnom disku som mal volne miesto asi 4.25gb,dal som stahovat film o velkosti 1.53gb(stahoval som cez firefox,ktory automaticky pri stahovani stiahne 2xkrat tolko dat.Takze ked som mal stiahnute asi 97% tak som mrkol na lokalny disk a mal som tam tich 929mb.Cize vsetko bolo ok (aj zo zapocitanim duplikovanych dat z firefoxu.A zrazu sa mi v paneli uloh ukaze bublinka ktoru som ani nestihol docitat lebo rychlo zmizla,bolo tam pisane ze na disku je nedostatok miesta.Medzitim stahovanie sa uspesne stiahlo.Idem pozret disk (malo by tam ostat asi 2.75gb volneho miesta) ale bolo tam 8.56gb.Takze sa mi vratilo asi 6gb.Ako to je mozne? Dakujem vopred za radu.
kos som mal prazdny ten sa nevysypal,cistim historiu z firefoxu ,IE aj z opery pravidelne a pouzivam aj free registry cleaner.Takze s tichto veci by sa mi vratilo max. 200mb,ale 6GB to je velmi vela.
a bolo to na lokalnom disku c:,nemam disk rozdeleny na dve casti.
a bolo to na lokalnom disku c:,nemam disk rozdeleny na dve casti.