reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Problém se zemí (Místní omezení)

Predator5552 (104)|21.6.2014 19:10
Ahoj. Chtěl bych se poradit jak by bylo možné koukat na MS ve fotbale.Na ČT všechny zápasy dávají problém je že jsem v Německu a tady živí přenos nejde.Zkoušel jsem proxy servery, ale ty jsou strašně pomalý.A programy na anonymní prohlížení netu jsem zatím nerozchodil. Navíc co jsem hledal tak jediný na celém světě kdo dává MS ve fotbale na netu je Česká televize a ESPN.Takže dotaz je. 1) Jak by bylo možné koukat na Ivysilani tak aby nepoznali že jsem v Německu?2) Nevíte zda nějaký německý web nedává MS také živě?Děkuji za radu.
Tomak_CZ (392)|21.6.2014 21:05
zkus něco takového http://www.zapni.tv/
http://www.tvonline.cz/
je toho hodně, vím, že známej na MS kouká v Holandsku, ale nevím jak.. online není abych se zeptal, tak se pokus... kdysy sem také viděl nějaký prográmek na aukru za pár korun... zkus tyto odkazy a dej vědět
Gouranga (699)|21.6.2014 21:07
Asi jedine proxy nebo nejaka VPN. Free budou asi nedostatecne rychly, jestli mas v CR nakej pocitac s rychlym pripojenim, moh by sis zridit VPN/Proxy tam, ale na dalku to asi snadny nebude. Detaily toho, jak na to, netusim, ale treba te tohle nak nasmeruje. Pripadne placena VPN/Proxy. Jeste bych tak bokem dodal, ze takoveto pocinani (sledovani CT mimo CR) je nelegalni. Nikdo te za to asi honit nebude, ale myslim, ze stoji za to to zminit (pokud to uz nevis).
Predator5552 (104)|21.6.2014 21:23
Díky za rady. Různé online přesměrování a online TV jsou uplně na ... :-) Mě nejde ani jedna.
Ale i tak dík za rady.

Zatím vyřešeno. Německá ARD dává MS online ve FullHD.
Pokud ovšem někdo ví jak sledovat ČT v Německu budu rád za radu.
Proxy a VPN jsem zkoušel a rychlost je otřesná.
DrZelenka (2491)|22.6.2014 13:17
[QUOTE=Predator5552;558388]Díky za rady. Různé online přesměrování a online TV jsou uplně na ... :-) Mě nejde ani jedna.
Ale i tak dík za rady.

Zatím vyřešeno. Německá ARD dává MS online ve FullHD.
Pokud ovšem někdo ví jak sledovat ČT v Německu budu rád za radu.
Proxy a VPN jsem zkoušel a rychlost je otřesná.[/QUOTE]

Holt je spousta lidí, kteří proxynu chtějí využít (nejčastěji aby někomu mohli beztrestně škodit) a nikdo nebude provozovat nabušenou mašinu na páteřní lince zadarmo jentak (existují seznamy proxy serverů, které jsou hromadně zneužívány botama a ti přes ně útočí). Nezbývá ti, než a) sehnat placenou/soukromou proxy b) nějakou proxy si vytvořit.

Služby pro přesměrování televizí taky neběží na nejlepším železe a ve špičce (různé velké sportovní přenosy atp) většinou padnou. Pokudvím, tak to je asi i nelegální, takže do toho nikdo nebude cpát desítky-stovky tisíc.

Já mám takhle udělanou soukromou VPN na páteřní lince, abych se přes ni dostal bezpečně k pracovním datům a nemusel je vystavovat venku přímo (ale to je pro soukromé účely cenově trochu mimo). Pro tvé účely by stačilo sehnat někoho se slušnou přípojkou v ČR (min 5-10Mbit download i upload, bez FUP) kdo se v tom trochu vyzná a bude ochoten ti VPN/proxy vytvořit doma (a bude ti věřit, že pomocí jeho přípojky nebudeš dělat nelegální věci - což bude problém, přečetl bych si podmínky ivysílání ČT)