Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Novější grafická karta

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2014
    Příspěvků
    4

    Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli má cenu ještě za investovat třeba do lepší grafické karty, nebo na opak raději do procesoru do této soustavy:

    Základová deska: Foxconn ( 945P7AA ) DDR2
    Procesor: Intel(R) Pentium(R) D 805 CPU 2.66GHz (Socket 775 LGA (0x4)
    Ram: 4GB
    Grafická karta: Nvidia GeForce 6800 (256mb)
    Zdroj: 350W ( Logic ATX )

    Snad by to mohlo stačit pro informaci co mám za Počítač, je starý to vím, ale jede v pořádku, jen mě štve,že na hry už nic moc i na nejhorší grafiku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele VencaX
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    3,706

    IMHO bezvýznamné... pokud chceš vyšší výkon, chce to již komplet lepší sestavu.

    Myslím, že ani 8800GT by ti nepřinesla výrazně víc výkonu. Podle mě se do té sestavy nevyplatí investovat a raději bych přišetřil na novou
    Naposledy upraveno uživatelem VencaX: 26-06-2014 v 10:50
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jun 2014
    Příspěvků
    4

    Rozumím. Přemýšlel jsem, že bych třeba postupně to stavěl.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele VencaX
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    3,706

    Jenomže postupně... musíš koupit novej CPU, základní desku a RAM, který bych rozhodně nedával na ten několik let starej 350W noname zdroj, takže potřebuješ i novej zdroj. Takže pokud chceš postupně, tak tyhle 4 věci musíš koupit první...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jun 2014
    Příspěvků
    4

    Ano já to myslel, že bych si to kupoval a postupně stavěl novej. Né to dávat do starého. Jinak RAM jsem kupoval před 2 rokama 4GB Adata. Tak ty bych snad použil ještě podle toho co koupím teda za základovku no.

    ---------- Doplněno v 10:30 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 10:28 ----------

    Jinak, myslíš,že tenhle procesor by na dnešní hry celkem stačil ? http://www.czc.cz/intel-core-i3-4360/152567/produkt?q-c-0-f_2026836=sCore+i3&q-category-id=fplcb3ucvuh5286r50bmolmh96
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    To je hezky ze mas novy pameti, ale predpokladam ze to budou DDR2, cokoliv novyho pouziva DDR3.

    Takze ze staryho PC nevyuzijes fakt nic, radsi nasetri a kup komplet novy, je to nejlepsi reseni.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele ICE_D
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    2,782

    Citace Původně odesláno od Nero323 Zobrazit příspěvek
    Ano já to myslel, že bych si to kupoval a postupně stavěl novej. Né to dávat do starého. Jinak RAM jsem kupoval před 2 rokama 4GB Adata. Tak ty bych snad použil ještě podle toho co koupím teda za základovku no.

    ---------- Doplněno v 10:30 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 10:28 ----------

    Jinak, myslíš,že tenhle procesor by na dnešní hry celkem stačil ? http://www.czc.cz/intel-core-i3-4360...286r50bmolmh96
    Jo stacil by s prehledem, ale osobne si myslim, ze by bylo lepsi ozelet 200Mhz a usterit tak 1100Kc:
    http://www.czc.cz/intel-core-i3-4150/152565/produkt
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele VencaX
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    3,706

    Citace Původně odesláno od Nero323 Zobrazit příspěvek
    Ano já to myslel, že bych si to kupoval a postupně stavěl novej. Né to dávat do starého. Jinak RAM jsem kupoval před 2 rokama 4GB Adata. Tak ty bych snad použil ještě podle toho co koupím teda za základovku no.

    ---------- Doplněno v 10:30 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 10:28 ----------

    Jinak, myslíš,že tenhle procesor by na dnešní hry celkem stačil ? http://www.czc.cz/intel-core-i3-4360...286r50bmolmh96
    Vzhledem ke zbytku PC pochybuji, že bys měl DDR3 paměti, proto ani paměti nemůžeš využít a jak píšu - musíš koupit CPU + základovku + RAM + zdroj.
    A ano, i3 na dnešní hry stačí, každopádně neřeš jaký procesor, řeš kolik máš peněz a až budeš mít peníze, tak napiš a vybereme komponenty tak, abys dostal za ty tvé peníze rozumný výkon, ok?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jun 2014
    Příspěvků
    4

    Rozumím. Jo jsou to DDR2, tak nechat tak a ten starý bych měl na komerční použití. Rozumím, hned jak budou, tak mi poradíte, výborně, díky borci
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Grafická karta
    Od pepka13 v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 23-09-2012, 18:30
  2. Graficka karta
    Od pepka13 v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-09-2012, 21:50
  3. GrafickÁ karta
    Od wojmirek v sekci Grafické karty
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 04-12-2009, 19:32