Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 17

Téma: PC pro hraní her v ceně nad 30 000 Kč

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2014
    Příspěvků
    4

    Zaměření pro: hraní her – Hraní her/HD filmy

    Platforma: nerozhoduje
    Operační systém: ano win 8
    LCD monitor: 23" - 24"

    Poznámky a periferie:
    Chtěl bych pořídit nové pc po návratu do Evropy na přelomu července/srpna. Naposledy jsem se věnoval komponentům , když jsem kupoval moje poslední pc s procesorem Duron.

    Toto jsem tak nějak poslepoval sám, HDMI kabel atd můžete ignorovat, to jsem tam hodil, protože to momentálně potřebuji.

    http://www.czc.cz/cj5mcgaa26h9p9bgne6gm0dps5/seznam

    Rád si poslechnu vaše rady/doporučení.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele ICE_D
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    2,782

    Zmeny, co bych udelal ja:
    1) RAM: 16GB mi prijde jako zbytecnost, pokud jde o hry a filmy, navic CL10, takze bych tam dal Crucial Balistix Tactital s CL8:
    http://www.czc.cz/crucial-ballistix-...104448/produkt
    pripadne pokud trvas na 16GB tak:
    http://www.czc.cz/crucial-ballistix-...135096/produkt
    a nebo levnejsi:
    http://www.czc.cz/crucial-ballistix-...110748/produkt

    2) CPU FAN - ten Arctitc je nic moc, radsi tam dej Tranquillo nebo Feru:
    http://www.czc.cz/gelid-solution-tra.../94405/produkt
    http://www.czc.cz/silentiumpc-fera-2...141073/produkt

    3) DVD ROM - neskutecne shit mam doma Samsunga a dela desivej bordel, vysavac je proti ni tichoslapek Dal bych tam radsi LGinu...
    http://www.czc.cz/lg-gh24ns_2/105811/produkt

    4) Repro - potrebujes opravdu pripojeni pres Bluetooth??? Mam uplne ty samy repraky, hrajou luxusne, akorat nemaji BT a staly o litr min:
    http://www.czc.cz/trust-tytan-2-1_3/126750/produkt

    5) GPU - nv760 good, ale R9 280X je daleko vykonnejsi a zrovna maji Toxic verzi jen o par stovek drazsi nez nv... Nenutim, jen poukazuji, ze ja bych bral rasi toto. Pokud jsi odpurce AMD, tak ttento bod ignoruj
    http://www.czc.cz/sapphire-r9-280x-t...150617/produkt

    6) MB + CPU - prijde mi ta deska prilis luxusni na to, ze na ni strcis procesor, kterej se neda taktovat. Pri takto naslapany sestave by bylo lepsi pouzit 4770K nebo vzit levnejsi desku...

    Zbytek je fajn Zejmena chvalim skrin, zdroj, SSD a monitor!
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jul 2014
    Příspěvků
    4

    Jo díky za postřehy.
    Ramky jsem si řikal, že rovnou hodím 16 a mam svatej klid, ale zas je pravda RAM je asi nejjednodušší věc na dokoupení v průběhu času.
    Chladič na procák a DVD jsem vyměnil dle tvé rady. To dvd používám jednou za rok, tak jsem bral to první co na mně vyskočilo. Bedny taky vyměněné, dobrý postřeh s tím bluetooth asi jsem to zapoměl odškrtnout, když jsem předtím hledal malej reprák.
    Odpurce AMD nejsem, měl jsem na prvním PC amd a nemohl jsem si stěžovat, takže to si promyslím, zároveň s tou deskou/procákem.
    Naposledy upraveno uživatelem Malasorte: 07-07-2014 v 02:02
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Bych chtěl slyšet ten luxusní zvuk Trust reproduktorů ... jsi si Ice trochu zapřeháněl, viď V této cenové relaci vybrat modely značek Logitech / Creative.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jul 2014
    Příspěvků
    4

    Stavel bych to odlisne.
    http://www.czc.cz/b3abosr2gojnmag2jv7ec7c8q2/seznam
    Xeon
    MSI R9 290
    Disk jsem dal 2x1TB, je to rozumnejsi z hlediska spolehlivosti nez mit kravu se trema plotnama.

    Na Full HD hrani na nejvyssi detaily to bohate staci, R9 290X se cenove moc nevyplati. Docela me udivuje, ze mas pres 30K na PC a das k tomu takovej monitor jo?
    Vzal bych 1920*1200, na praci je to znatelne lepsi.
    Samsung SyncMaster S24C450BW - LED monitor 24"
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Malasorte: Procesor bych zvolil i5-4670K, zvuková karta je naprosto zbytečná neb kvalitou neohrozí integrovanou zvuk. kartu. Reproduktory Trust jsou fakt shit (viz post výše), to samé sluchátka Genius.

    Oxxid: TN monitor? Děkuji, nechci ... navíc BenQ poslední dobou nevyrábí nejhorší panely. O Xeonu by se dalo také uvažovat, i když pro herní stroj bych spíše volil výše uvedený procesor.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele ICE_D
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    2,782

    Ja bych urcite bral ten BenQ, v recenzich ho hodne chvalili

    Kevin: ad repro - vsak uz me trochu znas a vis, ze kdyz reknu, ze hraji luxusne, tak to znamena, ze to HODNE DUNI
    Ale ja jsem za ty prachy spokojenej
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček Avatar uživatele Edmyon
    Registrace
    Jun 2014
    Příspěvků
    37
    Naposledy upraveno uživatelem Edmyon: 08-07-2014 v 10:13
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jul 2014
    Příspěvků
    4

    Tak jsem to PC trochu překopal na základě vašich poznatků a myslím si, že teď už by mělo být celkem vcajku. Přešel jsem na i5 procesor, vyměnil jsem zvuk a došlo i na monitor. Pak ještě mrknu na ten SSD disk, protože stejná značka, větší a levnější, tam musí být nějakej háček.(přirozená nedůvěra)

    Tak díky všem za postřehy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele ICE_D
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    2,782

    1, Nejsem si jisty, jestli zrovna repro Genius bude lepsi nez ten Trust... Pry jsou tyhle gaming repraky dost prebasovany...
    Co zkusit ten Logitech, jak navrhoval Kevin? A nebo zustat u Trustu
    http://www.czc.cz/logitech-z523-dark/67208/produkt

    2, dal bych tam desku Z97 at nemusis flashovat BIOS. Osmdesatkovy desky jsou o rok starsi nez procesory Haswell refresh a nemusely by nativne procesor podporovat... Treba tuto:
    http://www.czc.cz/gigabyte-ga-z97x-g...152752/produkt
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Tomak_CZ
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    397

    jj repro co píše ice, taky bych je navrhl a u Z97 jsem 2x flashoval bios za měsíc co jí mám..... jde to rychle hihhi
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček Avatar uživatele Edmyon
    Registrace
    Jun 2014
    Příspěvků
    37

    http://ssd.userbenchmark.com/Compare...0GB/2317vs1551 , rozdíl ovšem při běžném používání nepocítíš , určo tu Z97 desku, devils canyon je dělanej na Z97.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Jul 2014
    Příspěvků
    4

    NFG: kdyz ten skorpion byl fakt cool ...jinak stema bednama si se fakt trefil, koukal jsem ne nejaky ty logitech a pak jsem jedny vabral co vypadaj luxusne a pak jsem si vsimnul, ze si mi tam dal nejakej navrh, tak jsem na nej chtel jeste mrknout a hle otevrelo mi to stejne bedny jake jsem koukal ja... ...

    Edmyon: dik za stranku, velmi sikovna.....vic mista se vzdycky pocita...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Jo připojuji se k repru Trust a nebo i ten Genius ... objednejte si k tomu hřebík, protože když si propíchnete membránu či ušní bubínek a nebo obojí budou znít naprosto stejně ... Ice ty bys měl dostat zákaz doporučovat audio techniku
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Jun 2012
    Příspěvků
    299

    A grafiku, kterou doporučoval ice nechceš, jak tak koukám tak vazne nevypada vubec spatne a muzes ji i nataktovat, ale ta spotreba ;-(. Kdyz jsem se koukal na pc tuningu na r9 280x od asusu tak jsem na ni mohl oci nechat. Z a 2 mesice se kouknu na spotrebu a n3muzu se udivit, vykon ma pomale jako titan, ale spotreba extremni. Kazdopadne s mirnym oc bez zvyseni napeti se muzes dostat i trochu nad gtx 770 (myslim i s podobnou spotrebou, ikdyz bude samozrejme trosku větší). Jinak soihlasim s i5, kdyz to bude herni sestava tak xeon se nevyplati (skoda ze nejde oc bez Z desek a K procesoru ; ()
    Takova vedlejsi lidi, sandy bridge jde taktovat i bez K prodesoru? Popr ivy taky nebo ten uz ne?
    Na aukru se prodala nedavno i7 sandy bridge K za neuveritelnych 2800 Kc myslim, skoda ze nemam penize)
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. PC pro hraní her v ceně 22 500 - 25 000 Kč
    Od JackFlash v sekci PC - nová sestava
    Reakcí: 50
    Poslední příspěvek: 14-05-2012, 12:07
  2. PC pro hraní her v ceně 22 500 - 25 000 Kč
    Od Pechy91 v sekci PC - nová sestava
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 16-02-2012, 20:57
  3. PC pro hraní her v ceně 7 500 - 10 000 Kč
    Od Krzy v sekci PC - nová sestava
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 15-02-2012, 16:13
  4. PC pro hraní her v ceně 20 000 - 22 500 Kč
    Od kolex v sekci PC - nová sestava
    Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 23-12-2010, 14:16
  5. PC pro hraní her v ceně 10 000 - 12 500 Kč
    Od Hellow v sekci PC - nová sestava
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 16-12-2010, 19:02