Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: BIOS a HDMI??? ASUS F2A85-M

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2014
    Příspěvků
    4

    Dobrý den, mám desku ASUS F2A85-M a od začátku mi nejde (nezobrazí se) BIOS přes HDMI, ale funguje to jen přes VGA.

    U staré TV mi to tolik nevadilo, protože na ní byl i VGA vstup, takže když jsem chtěl do BIOSu stačilo připojit VGA kabel a bylo, ale u novější SONY už VGA není a má pouze HDMI, takže trochu problém.

    V BIOSu jsem takovou položku nenašel, ale je fakt, že v tom nejsem úplně nejlepší. Připojovat další monitor přes VGA v obýváku, vždy když chci do BIOSu je otrava.

    Prosím poraďte mi, jak se dostat do BIOSu přes HDMI? Dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Jedeš na interní, nebo extra grafické kartě? Máš aktuální BIOS?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jul 2014
    Příspěvků
    4

    Na interní GK, jádro je integrované v procesoru A10-5700. Bios jsem včera večer flashnul na nejnovější, takže BIOS již mám aktuální.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Zkus změnit režim zobrazení TV (např. 1080p, 1080i apod.).
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele flanker
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    1,595

    co eventuálně kabel HDMI? Jiný k dispozici nemáš? S HDMI a Trinity by neměl být jinak problém...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jul 2014
    Příspěvků
    4

    Četl jsem fóra v USA, ten problém se tam vyskytuje často. Výsledek je vlastně bez výsledku. Jediné co jsem se tam dočetl bylo, že to tak je, protože VGA je jako primární 1, tak nevím. Když po pípnutí a POST testu, prostě při zapnutí PC stisknu DEL pro přístup do BIOSu (mám zapojeno přes HDMI), tak tam mám hodiny a ukazatel myši, kterým když začnu jezdit, tak mi po kostičkách odkrývá zbytek obrazovky, ale k ničemu to nevede, protože je to jenom část obrázku UEFI BIOSu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jul 2014
    Příspěvků
    4

    co eventuálně kabel HDMI? Jiný k dispozici nemáš? S HDMI a Trinity by neměl být jinak problém...


    Mám HDMI 1.3 s HDMI 1.4 mi na Panasonicu nechodila wifi. Než jsem zjistil, že je to tím kabelem to bylo děsný. V HDMI 1.4 je ethernet a to by měl být ten důvod, starší TV se starší verzí HDMI to nemají a dělá to tohle. Jiný kabel nemám, ale nemyslím si že by to bylo kabelem.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Umisteni graf. karty v ASUS F2A85-V PRO
    Od polo23 v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 16-12-2013, 22:19
  2. Asus GF 9600GT a opet HDMI
    Od deflector v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 13-03-2010, 07:16
  3. Socket AM2/AM2+: ASUS M3A-H/HDMI problém s LAN kartou
    Od lape v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 28-11-2008, 13:35
  4. ASUS P5E-VM HDMI - PCIe 2.0 ?
    Od Martin z KM v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 12-02-2008, 18:16
  5. Asus M2a-vm Hdmi
    Od ozana v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 26-06-2007, 14:25