Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Lze připojit pevné PC na net přes wi-fi?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2014
    Příspěvků
    2

    Zdravím, řešíme doma neřešitelný problém. V novém bytě jsou samé dřevěné obklady a tapety a zásuvku k netu nám poskytovatel namontoval hned za dveře, ale pevné PC nechceme v chodbě :-D Kabel ale není kudy vést :-( Lze rok staré pevné PC Lenovo nějak připojit na net přes wi-fi...? Existuje nějaké udělátko do USB portu...? Díky moc za radu, jsem PC antitalent, tak se omlouvám za možná triviální dotaz. Martin
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele ICE_D
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    2,782
    Naposledy upraveno uživatelem ICE_D: 19-07-2014 v 13:41
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jul 2014
    Příspěvků
    2

    Díky moc, router mám ;-) a Tendu si objednám ;-) Hezký víkend :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,528

    Citace Původně odesláno od cyriak Zobrazit příspěvek
    Díky moc, router mám ;-) a Tendu si objednám ;-) Hezký víkend :-)
    Doporučil bych ti koupit větší model s anténou. Pár těch malinkejch potvor jsem měl a jejich signál je většinou žalostný.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,284

    Routery výrobce Tenda nedoporučuji vůbec. Jedná se snad o nejhoršího výrobce routerů na trhu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele ICE_D
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    2,782

    Nas firemni ajtak nad nima chrochtal, tak nevim... Kazdopadne ja mam Edimaxe, coz uz je cenove to dost vyse nez Tendy a TP Linky, to se moc v Cechach neodvazuju doporucovat. Kdyz nekomu reknu, ze mam router za 800, tak si poklepe na celo a rekne, ze router se da koupit ani ne za polovicku ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele VencaX
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    3,706

    Jako já mam router od TP Linku, kupoval jsem nějakou střední řadu, nastavení bylo jednoduchý a pohodlný a už tu 3 roky běží bez jakýhokoli problému, tak nevim... Od Tendy jsme teď koupili switch (bylo potřeba něco za pár korun jen na rozvod lanky po baráku), tak uvidim .

    Stejně tak USB Wifinku jsem měl jednu z těch nejlevnějších od AirLive a problém s ní nebyl, tak nevim, každopádně se taky přiklánim k wifince s anténou
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,284

    Moje zkušenost s Tendou je nestabilita a nízká úroveň signálu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Ventero
    Registrace
    Oct 2012
    Příspěvků
    1,290

    Hele chlapi, a nejsou lepší ty Wi-Fi karty než USB adap. ? Myslím, co se týče zisku signálu atd.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,528

    Citace Původně odesláno od Ventero Zobrazit příspěvek
    Hele chlapi, a nejsou lepší ty Wi-Fi karty než USB adap. ? Myslím, co se týče zisku signálu atd.
    Všechno je limitovaný max. výkonem, takže je jedno co tam dáš. Všichni to mají napálený na max., aby se mohli chlubit top signálem.

    Ale samozřejmě, že PCI karta který nastavíš 2dBi anténu a veskutečnosti tam přiděláš 8dBi "dělo" (nebo něco většího, směrovýho) bude mít lepší signál - ale mimo zákonem dané limity.

    Co se týče TPLinku - používám je velmi často a pro domácí připojení jsou dostatečný (do firemní sféry bych je nedal, ale na doma stačej bez problémů).
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Ventero
    Registrace
    Oct 2012
    Příspěvků
    1,290

    Jo, díky.

    A s tím TP-Linkem, tak to jsem si přesně takhle myslel, ale nemám zas tolik zkušeností, abych to natvrdo tvrdil.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 31-03-2013, 15:27
  2. Software: nejde připojit HDD přes usb
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 22-02-2012, 20:20
  3. Nejde mi připojit HDD přes USB k DVD... :o(
    Od borskej v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 25-01-2010, 13:28
  4. LCD monitor má přes notebook lepší obraz než přes PC
    Od luig v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 12-12-2008, 12:05