Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 4 z 14 PrvníPrvní ... 23456 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 46 až 60 z 198

Téma: PC pro různou činnost v ceně 17 500 - 20 000 Kč

  1. #46
    Starousedlík SHW Avatar uživatele ICE_D
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    2,782

    Fox_25: Hele nevadi, ja nesnasim horory, me se u toho seka pumpa OUTLAST jsem vydrzel hrat asi 15 minut do prvni lekacky, malem me kleplo, tak jsem to vypnul Takze lepsi, kdyz je v mistnosti trochu svetlo - na F1, AC nebo WD nemusim mit absolutni tmu

    Gorudo: Ten HAL s i5kou je samotna bedna bez monitoru, ja mam seznam (sestavu) o dost vykonnejsich komponent (hlavne grafika) za 17k, t.j. kdyz se pripocita win7/8 tak jsem na 19,5 a porad jsem levnejsi nez min vykonnej HAL za 21
    BenQ uz davno nedela takovy srajdy jako pred par let a tenhle kousek se proste brutalne povedl, nema konkurenci okolo 3000Kc.
    Pro wifi to chce neco jako toto:
    http://www.czc.cz/tp-link-tl-wn751nd...498f67bsnj7nsb
    http://www.czc.cz/tp-link-tl-wn722n_...498f67bsnj7nsb
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Jun 2012
    Příspěvků
    299

    Moc nechapu, jinak zalezi zdali chces rychle nacitani - SSD, nebo lepsi vykon/fps ve hrach - lepsi CPU ci GPU, kazdopadne jak tak koukam tak ten rozdil je extremni mezi oběma sestavami. Jinak ICEm navrzena sestava je vynikajici a je rozhodne odost vykonejsi nez HAL sestava.
    Reknu to takhle prvni hal sestava ma vykonou grafiku druha zase SSD, ICEho navrzena sestava + Win + SSD vychazi za 21 500 Kc zhruba, kazdopadne bude mit odost lepsi graficky vykon + podstate bude obsahovat jako ty dve sestavy dohromady to znamena silny GPU vykon + jeste SSD ktomu.

    Ad1, ok tak se omlouvam, dlouho jsem to psal a nakonec jsem si vsiml, ze uz to ice napsal , neaktualizoval jsem stranko no :-)
    Naposledy upraveno uživatelem Vitenuto: 26-07-2014 v 21:48
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2014
    Příspěvků
    110

    no router mám typu belkin no ale opravdu nevím co pc potřebuje aby se na toho belkina uměl připojit. No jo no jde o to že procesor prozatím mám výkonější pro hry bych řekl. jen mě zaujala hlavně ta grafika ale nevím kde bych to zkrouhnul.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2014
    Příspěvků
    110

    Napájení
    Doporučený výkon zdroje cca (minimum) [W]: 750

    pro tu saphire a ty v tom co jsi ukazoval máš pouze 500V
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Starousedlík SHW Avatar uživatele ICE_D
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    2,782

    Me uz to nebavi psat porad dokolecka.... Tohle je absolutne mimo misu!!! Tyhlety radoby dorporuceny wattaze jsou kalkulovany na noname Eurocase a jim podobne srajdy... Realne ma sestava spotrebu nekde okolo 300W, nevidim duvod proc by to 500W zdroj neutahnul... Mimochodem sam mam i5+280X na tom samym zdroji a nemam jedinej problem s tim fungovat
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2014
    Příspěvků
    110

    ok tak to pak jo spíš by mě zajímalo kde na to ušetřit napadá mě case 500 kč pak ta redukce 200 kč a dal nwm
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2014
    Příspěvků
    110

    a k tomu jak jsi mi už psal tak ještě musím koupit sitovku...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2014
    Příspěvků
    110

    + u těch sítovych karet co jsi doporučil jedna nefunguje na win 8, a k té druhé se czc radši ani nevyjadřuje
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Jun 2012
    Příspěvků
    299

    Gorudo chápu to správně, že chceš silnější grafiku? resp R9 280? či 280X? v poměru výkon ku ceně je asi lepší 280, či kdy plánuješ výměnu GPU? Jestli už za 3 roky nebo 4, tak by asi vážně mohla vydržet R9 280X z aukra, je to škoda, teďka se tam vydražila od Gigabytu za 3800 se zárukou, teďka tam najdeš za podobnou cenu asi jenom sapphirky, no možná i nějaké jiné.
    Jinak jak si se ptal kde ušetřit, jak tak koukám tak by se dalo ušetřit u SSD disku (v HDD/SSD se nevyznám, takže kdyžtak mě opravte), na CZC mají 64 Gb verzi za 1100 Kč, ale nevím zdali jsou kvalitní, či ne, jinak si myslím, že 64 gb na systém stačí a na dalších pár blbůstek, to už by záležilo na tobě, jestli tam chceš mít i PC hry, či nikoliv. Kdyžtak kukni na Iceho sestavu a porovnej ji s tou tvou, dal tam levnější RAM o 200 Kč a zároveň můžeš vypustit větrák každopádně za to dostaneš asi tak 1100 Kč + to SSD - 700 Kč = 1800 Kč, nebo si kup SSD 128 gb a kup tu grafiku z aukra.
    Ještě taková otázka na někoho zkušeného - když hra podporuje 4 jádra, ale né HT tak má i3 se 4ma virtuálníma jádrama smůlu? Nebo moc se v tomhle nevyznám, ale někde jsem četl, že BF 4/3 asi podporuje HT v multiplayeru, to znamená, že hra musí podporovat HT aby fungovali virtuální jádra u Intelu?

    Ad1 - Ještě k těm síťovkám mám takovou otázku, nedávno jsem si kupoval Wifi přijmač od Tenda http://www.czc.cz/tenda-w311u_3/97897/produkt četl jsem, že je lepší než TP-link, každopádně teďka s ním mám problém + máme asi nanic modem od Comtrendu a problém je v tom, že mě připadá jako by upadal do sleep módu nebo já fakt nevím, každopádně na všech noteboocích jede Wifi rychleji než u mě a to mám lepší signál - podle těch čáreček dole v pravo :-). Mám už starý PC není to tím? Každopádně je to celé divné s PC si už hraji, když už jsem někde našel možnost výměny Biosu a následného přetaktování a když jsem PC přetaktoval tak my ten WiFi přijmač nefunguje, nevíte jestli jsem něco vynechal v Biosu, nebo prostě to tak je, že když zvednu základní frekvenci, tak že pro USB se něco také změní - po změně do Defaultu jede jak má, ale je to celé divné...
    Naposledy upraveno uživatelem Vitenuto: 27-07-2014 v 10:17
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Jun 2012
    Příspěvků
    299

    Ok lidi tak jsem zjistil, jak jsem psal výše o prodané Gigabyte R9 280X tak se prodává další, prodejce byl asi Miner a koupil jich více, po zjištění, že mají malou účinnost v Miningu je prodává. Myslím si, že nepůjde více, než ta minulá (3 605 Kč)

    http://aukro.cz/graficka-karta-vga-g...459888318.html

    Pokud by si vážně chtěl GPU z aukra, tak tahle vypadá slibně :-), každopádně jsou tam další R9 280x, třeba Vapor-X které jsou (myslím si) také povedené.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #56
    Starousedlík SHW Avatar uživatele ICE_D
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    2,782

    Citace Původně odesláno od Gorudo Monsuta Zobrazit příspěvek
    ok tak to pak jo spíš by mě zajímalo kde na to ušetřit napadá mě case 500 kč pak ta redukce 200 kč a dal nwm
    Ja jsem reagoval na ten HAL - stal 21tis. bez monitoru, to bylo trochu premrsteny

    Tady je navrh i s monitorem, kterej ten HAL zadupe do zeme
    http://www.czc.cz/3vlhv9aciqjn58n9oqn4n1bnv3/seznam

    Vsimni si, ze v tom HALu take nebyl SSD, takze bys ho musel pozdejc taky dokoupit...
    Naposledy upraveno uživatelem ICE_D: 27-07-2014 v 11:18
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #57
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2014
    Příspěvků
    110

    já opotřebované věci kupovat rozhodně nechci takže aukro nepřipadá v úvahu když už do toho vrážím takové prachy tak chci aby to bylo nové a ne nějaké opotřebované. A nakonec asi nekoupím nic, protože dneska jsem se snažil připojit na ten tvuj seznam nejprve hlasilo vadný plugin potom že czc.cz neexistuje.

    jinak všechno funguje až na czc aby jsi nepsal že to je internetem
    Naposledy upraveno uživatelem Gorudo Monsuta: 27-07-2014 v 11:46
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #58
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2014
    Příspěvků
    110

    tak konečně se to rozjelo mě doslova zamrazilo... a to ssd je to rychlejší načítání to jse pochopil ale ovlivní to nějak výkon ve hře a nebo tak něco?

    Další taková věc asi dostanu rozpočet trochu vyšší podmínka je že půjde použit jen na monitor. takže přemýšlím o použití monitoru s upravou PLS od Samsungu. Je mezi IPS a PLS velký rozdíl?
    Naposledy upraveno uživatelem Gorudo Monsuta: 27-07-2014 v 12:10
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #59
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jun 2012
    Příspěvků
    618

    Citace Původně odesláno od Gorudo Monsuta Zobrazit příspěvek
    když už do toho vrážím takové prachy tak chci aby to bylo nové a ne nějaké opotřebované
    Kdbych se tímto řídil tak nemám PC, HIFI, foťák(EOS 5D), auto, CRT monitor, pákový kávovar, atd.

    SSD neovlivní výkon ve hře, leda by bylo málo operační paměti a os by swapoval jak urvaný. Ono SSD kolikrát neurychlí ani načítání některých her pokud není výkonné CPU. Pokud jsou herní soubory zabalené s vysokou kompresí tak při loadingu hraje prim CPU.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #60
    Starousedlík SHW Avatar uživatele ICE_D
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    2,782

    Presne tak, SSD pomuze ve hrach jen trochu s nacitanim a nekdy ani to ne...

    PLS je v podstate IPS...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 14 PrvníPrvní ... 23456 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. PC pro různou činnost v ceně nad 30 000 Kč
    Od Jdinaparek v sekci PC - nová sestava
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 27-11-2013, 15:13
  2. PC pro různou činnost v ceně 12 500 - 15 000 Kč
    Od Iselor v sekci PC - nová sestava
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 09-06-2013, 21:13
  3. PC pro různou činnost v ceně 15 000 - 17 500 Kč
    Od mitman v sekci PC - nová sestava
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 12-08-2011, 20:02
  4. PC pro různou činnost v ceně 12 500 - 15 000 Kč
    Od vanDave v sekci Storage (úložná zařízení)
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 09-08-2011, 23:41
  5. PC pro různou činnost v ceně 15 000 - 17 500 Kč
    Od Niickll v sekci PC - nová sestava
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 26-11-2010, 10:10