Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Stačí takový monitor na připojení PS3 na nové hry (GTA 5,apod.)

  1. #1

    Fry Fry je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    69

    Dobrý den, myslíte si že stačí tento monitor na hraní her na playstationu 3 ? http://www.alfacomp.cz/php/product.p...00000000001WI5 Chci koupit PS3 a chci ho připojit přes HDMI rozhraní. Ale budu muset k temu PS3 obstarat monitor.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele ICE_D
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    2,782

    No tak na zobrzeni obrazu to staci urcite, ale jak povedes zvuk?

    Ja bych koupil rovnou neco s vestavenyma reprakama a IPS obrazovkou:
    http://www.czc.cz/aoc-i2269vwm-led-m...129722/produkt
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3

    Fry Fry je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    69

    repro pouziju od pc
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele ICE_D
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    2,782

    No a zapojis je kam? Pokud je mi znamo, tak PS3 nema klasickej linkovej vystup na repro, zvuk je vedeny HDMIckem spolecne s obrazem. Kdyz to HDMI narves do monitoru, kterej nema repro, tak zvuk neuslysis... leda bys mel repro s optikou SPDIF... mas?

    Nicmene tak ci onak, ten Samsung je srajda. TN monitory jsou srajda, koukej po IPS a nebo aspon VA...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jun 2012
    Příspěvků
    618

    A jestli máš rád alespoň nějakou černou tak půjdeš do VA, IPS glow dovede být opravdu nepříjemný. Na TN se fakt vyprdni, je to děs.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele ICE_D
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    2,782

    Tak zalezi na vkusu kazdeho soudruha Ja mam monitor VA a mobil IPS a vyhovuje mi oboje Kdyz ted prijdu k segre na navstevu a chvili cumim do jejiho TNka, tak si rikam, jak jsem do takovy hruzy mohl cucet takovejch let
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jun 2012
    Příspěvků
    618

    A já TN nesnesl ani dva dny. V mobilu mi taky IPS nějak moc nevadilo, jenže jak je IPS na ploše 23 palců, tak to generuje místo černé stříbrnou. Ono by pomohlo full led podsvícení s tím že by se tmavé části jednoduše vypínaly.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Gigabyte GA-P35-DS3, připojení nové grafiky
    Od rocknrollcz v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-06-2014, 13:32
  2. NAS: Existuje takovy NAS ci jine zarizeni?
    Od Petr-II v sekci Storage (úložná zařízení)
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 21-01-2011, 08:49
  3. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 03-03-2010, 11:40
  4. Nové PC - nezapne se monitor
    Od Empirestrikes1st v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 08-11-2008, 20:06
  5. eXistuje vubec takovy case?
    Od czolaf v sekci Skříně
    Reakcí: 28
    Poslední příspěvek: 21-09-2008, 11:56