Restarty Pc. Zdroj, základovka
CPU: AMD 8320, 3,5 Ghz Netakt.
Základovka: GIGABYTE 970A-DS3P
Graf.Karta: AMD R9 270x 2 GB ASUS
Ram: KINGS.HyperX 4 GB 1866
Zdroj: Forton 500W Nový !
Dobrý den, mám takový problém už pár dní se mi samovolně restartovalo pc, bez nějaké hlášky nebo tak. O pár dní později už se jen rozjeli ventilátory které se roztáčí a zastavují.. A na monitoru mám jen černou obrazovku.. Někdy se mi podařilo pc rozjet do winu kde se restartoval a nechtěl se zase znovu načíst. Vyměnil jsem zdroj a 1 den to nedělal, ale včera zase začal .. Pc je nové a v záruce .. Myslíte si, že už to je základní deskou ? ..
Základovka: GIGABYTE 970A-DS3P
Graf.Karta: AMD R9 270x 2 GB ASUS
Ram: KINGS.HyperX 4 GB 1866
Zdroj: Forton 500W Nový !
Dobrý den, mám takový problém už pár dní se mi samovolně restartovalo pc, bez nějaké hlášky nebo tak. O pár dní později už se jen rozjeli ventilátory které se roztáčí a zastavují.. A na monitoru mám jen černou obrazovku.. Někdy se mi podařilo pc rozjet do winu kde se restartoval a nechtěl se zase znovu načíst. Vyměnil jsem zdroj a 1 den to nedělal, ale včera zase začal .. Pc je nové a v záruce .. Myslíte si, že už to je základní deskou ? ..
Přesněji Fortron FSP500-60GHN black Byl kupovaný včera, pc to přestalo dělat a jelo v pohodě ale dneska ráno se to zase všechno opakuje, nejde zapnou a když jo tak se hned ve winu restartuje
Vždy reklamuješ tam, kde jsi to koupil. Avšak můžeš i po dohodě s prodejcem (ale s jeho přípisem) PC poslat k jeho výrobci. Jinak pokud nemáš po ruce součástkovou základnu a zkušenosti, může to pro tebe být dlouhá a hlavně drahá cesta.