Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Sledovani pohybu na siti druhy pc.

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    10

    Ahoj,

    Nějakou dobu bydlím ve vlastním bytě v UK s nájemníkem. Mám DSL internet od místního poskytovatele SKY.

    Můj dotaz je velmi jednoduchý mohl by mi někdo prosím pěkně doporučit nějaký software který by mi řekl (ukázal) využití tehle sítě. Když se jej zeptám řekne že nic nestahuje, ale není mi normální,že internet skoro nefunguje když je připojen i on.

    Děkuji

    Když vlezu na router tak pouze vidím kdo je zrovan připojen ,ale nevidím jeho využití sitě. jestli mi rozumíte.

    Nechci ho nijak omezovat jen bych rád věděl jak moc mi spomaluje síť. Děkuji.

    Určitě nemusím dodávat že fyzicky se na jeho pc dostat nedostanu ani to nechci!! Děkuji všem velice za radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele zsdx
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,114

    Softwarem to neres, 'lepsi' routery maji bud priorizaci nebo primo omezeni provozu. Idealni levny kandidat by byl nejaky Mikrotik, ten umi i grafy vytizeni linek.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    10

    Ahoj, Děkuji za radu, ale tohle se mizda jako docela drahe reseni.. . Proč nemám použivat SW a radši HW? Děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,528

    Citace Původně odesláno od paja truhlik Zobrazit příspěvek
    Ahoj, Děkuji za radu, ale tohle se mizda jako docela drahe reseni.. . Proč nemám použivat SW a radši HW? Děkuji
    Jelikož tvůj router neumí sledování provozu, tak bude nutné na oba PC nainstalovat něco, co to umí a pak porovnávat grafy. Bez přístupu na jeho PC to nepůjde.

    A cena 900kč za kvalitní router s wifi není podle mě vůbec moc. To, že se dá sehnat za 400 je sice pěkný, ale jsou to šmejdy, co uměj jen základní věci. Nedejbože, když chceš něco víc než jen brouzdat po netu - to se hroutěj.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    10

    Nemyslel jsem, že je to drahý router , ale že pro mé využití to je zbytečně nákladná invetsice.

    Ale když tedy SW takový není tak možná změnu routeru zvážím.

    I když mám router od Poskytovatele SKY a sám router je od výrobce SKY nebo to má aspoň na sobě tak mohu použít jiný router než tento? http://www.sky.com/shop/broadband-talk/sky-hub/

    Tedy ten co uvadíš ty?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,528

    Současný router bude nutné použít v módu "bridge" jako redukci z telefonního kabelu na RJ45 (nelze překrimpovat telefonní kabel na RJ45 a mikrotik nemá příslušný konektor) a teprve za ním bude mikrotik, který se bude o vše starat (u nás to funguje bez problémů - osobně vyzkoušeno).
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    10

    Děkuji teda..
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Zasekávání her při pohybu
    Od Johny86 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 05-09-2013, 20:50
  2. Pruhy při pohybu obrazu na LCD (špatné překreslování)
    Od ortur v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 09-10-2011, 19:24
  3. Záznam pohybu a kliku myši (makra)
    Od Kozouš v sekci Software denní potřeby
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 05-10-2011, 14:09
  4. SW na sledování kopírování dat v síti
    Od extraneo v sekci Sítě
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 10-12-2008, 09:29
  5. Rozhraní USB, BT...: jakou web kameru jako hlásič pohybu??
    Od dolph v sekci Periferie
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 25-02-2008, 21:39