Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 17

Téma: Špatná frekvence

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2014
    Příspěvků
    26

    Zdar mám asi problém,mám paměti corsair 2x4gb s frekvenci 1600 mhz ,ale když se podívám do biosu tak to píše Dram status 1333 mhz?Je to chyba nebo se to vždy automaticky zvýší na 1600?poradí někdo dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    132

    - Aku mas dosku, podporuje DDR3 1600 Mhz?
    - Ako mas nastavenu frekvenciu pre pamate v BIOSe (Auto?), Ak su obe odpovede kladne, mozes manualne zvolit 1600Mhz a pamate otestuj.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    208

    Jaký máš procesor, podporuje ti procesor 1333 a nebo 1600 mhz a paměti máš XMP.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jun 2014
    Příspěvků
    26

    Mám intel g3420 http://www.czc.cz/intel-pentium-g3420/135661/produkt a desku Asus z97m-plus http://www.czc.cz/asus-z97m-plus-int...152145/produkt a paměti jsou xmp. Nastavil jsem tam ,že mám ddr3 1600mhz je to tam ukázaný,ale je tam ještě nějká BCL frequency nebo tak nějak a to jsou dvě možnosti 100x133 nebo 100x100 mhz.Přesto to pořád v hlavní nabídce ukazuje ten status 1333 mhz
    Naposledy upraveno uživatelem davido1: 14-08-2014 v 12:44
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    208

    Tak v biosu je nastav paměti na profiles.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jun 2014
    Příspěvků
    26

    A to se děla kde?nemůžu to najít v tom debilním UEFIBIOSU tady dyštak posílám fotku z BIOSU

    ---------- Doplněno v 16:32 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 16:29 ----------

    Tady jsou
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 140814161657.jpg 
Zobrazení: 114 
Velikost: 128.1 KB 
ID: 30042   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 140814161855.jpg 
Zobrazení: 113 
Velikost: 141.1 KB 
ID: 30043  
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    208

    Já mám desku gigabite tam je bios jiný, ve druhém obrázku bych zkusil jak tam máš XMP v rámečku ze šipkou tak tam kliknout a mělo by ti to dát nějaké možnosti.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jun 2014
    Příspěvků
    26

    tam je jen zapnout nebo vypnout nic víc
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Co ukazuje CPU-Z ve Windows?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jun 2014
    Příspěvků
    26

    Citace Původně odesláno od r34ktor Zobrazit příspěvek
    Co ukazuje CPU-Z ve Windows?
    Tam je to ještě lepší ukazuje to 800mhz

    ---------- Doplněno v 18:06 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 18:03 ----------

    tady fotka
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: sdfsdfsdf.jpg 
Zobrazení: 144 
Velikost: 65.7 KB 
ID: 30044  
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Citace Původně odesláno od davido1 Zobrazit příspěvek
    Tam je to ještě lepší ukazuje to 800mhz
    Pak je to v pořádku. 800 MHz = DDR 1600.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jun 2014
    Příspěvků
    26

    Aha a seš si jistej?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Jun 2014
    Příspěvků
    26

    Jo,ale pořád to nesedí mám.Ty paměti mají mít Max bandwith PC3-12800 ,ale je tam PC3-10700 (667mhz)
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Citace Původně odesláno od davido1 Zobrazit příspěvek
    Aha a seš si jistej?
    Jsem. DDR paměti přenášejí data na náběžné i sestupné hraně, proto je jejich efektivní frekvence dvojnásobná.


    Citace Původně odesláno od davido1 Zobrazit příspěvek
    Jo,ale pořád to nesedí mám.Ty paměti mají mít Max bandwith PC3-12800 ,ale je tam PC3-10700 (667mhz)
    ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Jun 2014
    Příspěvků
    26

    To je to SPD v tom cpu-z tady je foto
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Bez názvu.jpg 
Zobrazení: 128 
Velikost: 80.1 KB 
ID: 30045  
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Virus/špatná RAM?
    Od pololilo v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 16-01-2011, 13:03
  2. Asi špatná deska
    Od koren3 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 11-03-2010, 12:24
  3. Asi špatná grafika
    Od jiriruza v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 35
    Poslední příspěvek: 10-03-2010, 20:53
  4. špatná wi-fi
    Od crkavka12 v sekci Sítě
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 03-12-2009, 21:49
  5. Špatná základovka?
    Od mikeek v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 28
    Poslední příspěvek: 01-11-2009, 22:10