Errror při formatovaní micro SD karty
zdarim, mam problem pri naformatovani micro SD karty do Gopro, abych kartu v zarizeni rozchodil tak ji musim naformatovat ale to se mi v pc nedari, kdyz kartu pres adapter pripojim, pise mi zde nutnost naformatovat kartu ale pote kdyz formatovani probiha se akce nazdari, snazil jsem se googlit, stahoval jsem par app ale vzdy to neslo, koukal jsem na videa ale vsem se ty karty nomralne formatuju, jen ja mam nejaky problem. Karty byla vyndana z gopra jen za ucelem vlozeni jine, vetsi karty, nebyl sni predtim zadny problem. Na karte nemam zadne dulezite veci jen pouze chci ji znovu rozjet aby fungovala. Jedna se o kartu SanDisk Ultra 16GB. Ve spravci disku je karta videt, pouze je s typem souboru RAW a velkosti 30MB, to jsem se sanzil taky resit pres nejakej app ale nepodarilo se. Dekuju za info :)
Nemáš pošouplou pojistku proti zápisu?
Jinak pokud karta v takovém zařízení již běhala, bude naformátovaná jiným souborovým systémem, a tedy ve Windows se bude hlásit jako nenaformátovaná a navíc ve Windows nepůjde bez speciálního softu ani naformátovat. Tento soft by však měl být k zařízení přiložen na CD.
Jinak pokud karta v takovém zařízení již běhala, bude naformátovaná jiným souborovým systémem, a tedy ve Windows se bude hlásit jako nenaformátovaná a navíc ve Windows nepůjde bez speciálního softu ani naformátovat. Tento soft by však měl být k zařízení přiložen na CD.
ne pojistka je celou dobu v pohode, pokud je pojistka aktivni tak se ani nezobrazi ve spravci disku moznsot formatovat kartu. Ted ta karta behala v gopru v pohode, nevim co se sni stalo, bratr mi rekl ze ji dal mezi penize do penezenky maximalne, ale nemyslim si ze by ji to melo nejak poskodit. Bohuzel zadne cd nebo tak podbone se ke kamere nedostava, je moznost nejakeho tvrdelo vymazani a pak zprovnozneni? zkousel jsem appky na obnovu disku, co jsem vyuzil nedavno ale v tomto pripade to vubec nefunguje.. Zacina mi pripadat, ze je karta ztracena a neni jiny moznost nez poridit novou, ale rad bych tento problem vyresil pokud by to slo :)
[QUOTE=Tmac10]Ve spravci disku je karta videt, pouze je s typem souboru RAW a velkosti 30MB[/QUOTE]
Zkus HP USB FlashTool nebo diskpart (v nem prikaz clean) k jejimu prerozdeleni.
Zkus HP USB FlashTool nebo diskpart (v nem prikaz clean) k jejimu prerozdeleni.