Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 26 z 26

Téma: PCIe 2.0

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    10

    [QUOTE=first.indian;45632]PCIe 2.0 by melo podporovat nekolik nasledujicich chipsetu:

    AMD RD790
    AMD RD780
    Intel P35 - tady nekdo rika ze ano, nekdo zase ze ne... nevim... jestli ma podporu tak se ji nejak moc nechlubi...
    Intel X38 - ten se podporou PCIe 2.0 pro zmenu chlubi kde muze

    cize je to asi tak cize rozchodim aj nove PCI ex karty ale len v jednom slote co mi postacuje lebo o dvoch kartach som ani neuvazoval
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    110

    PCLE 2,0 standard gets approved . . . Softpedia.

    http://news.softpedia.com/news/PCIE-...ed-44571.shtml

    First graphic card on market . . .

    ...jenom na počtení bez rozuzlení problému.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Draken
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    1,616

    dle testu v časopisu computer (recenze 8800Gt) jdou PCI-e karty i v 1.0a sběrnici
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Weslo
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    245

    Draken:tato jednoduchá skutečnost je už známa asi 2 měsíce
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Jackal1
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    221

    Ahoj lidičky.

    Mám malou otázečku, snad jsem trefil téma. Mám kartu i desku co umí PCI-E 2.0 x16, ale ............

    Po zapnutí počítače mám vždy v Eveverestu a GPUZ hodnotu PCI-E 1.0 x16 a až po restartu mám zprávnou hodnotu PCI-E 2.0 x16. Nevíte proč pří zapínání počítače je jiná hodnota a po restartu je též jiná hodnota, neměla by být pořád stejná ???? Jestli někdo něco víte, rád si to konečně objasním. Už mi z toho hrabe, díky.

    Po startu -



    Po restartu -


    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Co máš za desku ? Třebas má i PCIe 1.0 linky a nějak v tom má humus...

    Jinak zkus třeba 3D Mark při jednom a při druhém, jestli to opravdu běží na PCIe 1.0...

    A ano, mohl by to někdo přesunout
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    2

    no já mám Gigabyte X38DS5 s ATI 3870 a ewerest v poho ukazuje PCIe 2.0 (bych to moc neřešil hlavně že šlape jak má)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23

    RVH RVH je offline
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    38

    ako to teda je s tou podporou pci-e 1.0 a 1.0a? planujem kupit totiz kartu s pci-e 2.0 (ati hd4850) a na doske mam pci-e 1.0a. konkretne model asus m2npv-vm.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Pokud máš PCIe 1.0a, tak tam pokud vím s AMD nejsou hlášeny potíže (jen v některých případech - VIA - s NVIDIÍ), alespoň u řady HD 3xx0. U nové řady by snad neměly být také, no ale kdyby se něco stalo, tak to vyreklamuješ
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    2

    Mam desku http://www.alza.cz/zakladni-deska-asus-p5k-d74841.htm, s tim chipsetem P35, a nekde sem cet ze to s tim cipem ma byt nejak nekompatibilni... Snad jen panikarim... precejen na tu hromadu desek musi fungovat i nove grafarny? Konkretne si chci koupit HD3850... Zkratka chci se jen ujistit ze kdyz hodim ten 3850 do hlavniho slotu misto me stare GF6600, tak ze vse pujde v poradku...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Ano, všechno půjde v pořádku.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Pojede PCIe 8x karta v PCIe 16x?
    Od Žanykill v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 19-09-2012, 21:05
  2. Socket 775: Deska, která jde zapnout USB klávesnicí, 775, 4x DDR2, PCIe x16, PCIe x1
    Od happymaster23 v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 17-01-2011, 17:52
  3. Nefunkcne PCIe 16X... :(
    Od Metelo v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 12-10-2008, 10:32
  4. PCIe v1.0 a v 2.0
    Od pegy v sekci Grafické karty
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 06-01-2008, 03:30