Neustálé vysouvání DVD mechaniky
Moje DVD mechanika začala nedávno vykazovat dost zvláštní poruchu. Jednou se zničehonic otevřela a tak jsem nad tím mávnul rukou a zavřel ji. Tohle se ale čas od času opakovalo až to nakonec dospělo do toho stádia, že teď když se mechanika otevře a já ji zavřu, tak ona zkontrololuje, zda v ní není nějaké médium a pokud ne, tak se zase otevře :stupid
Tenhle problém se navíc vyskytuje jen občas, náladově. Někdy počítač běží hodiny v poho a jindy se mechanika vysune hned po startu.
Nesetkal jste se už někdo s podobným problémem? Jediné co mě napadlo bylo zkusit flashnout firmware, příp. mechaniku vyčistit ale než se do toho pustím, tak jsem se chtěl zeptat co si o tom myslí ostatní hardwéráci ;)
Tenhle problém se navíc vyskytuje jen občas, náladově. Někdy počítač běží hodiny v poho a jindy se mechanika vysune hned po startu.
Nesetkal jste se už někdo s podobným problémem? Jediné co mě napadlo bylo zkusit flashnout firmware, příp. mechaniku vyčistit ale než se do toho pustím, tak jsem se chtěl zeptat co si o tom myslí ostatní hardwéráci ;)