Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 15

Téma: Bude procesor brzdit grafickou kartu?

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele jacoob
    Registrace
    Mar 2014
    Příspěvků
    15

    mam procesor: Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz

    a grafická karta, kterou bych přidal: ASUS ENGTX560 DCII TOP/2DI/1GD5
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele ICE_D
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    2,782

    Podle mě je to v pohodě...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele jacoob
    Registrace
    Mar 2014
    Příspěvků
    15

    ok díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,269

    Nebude
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Spíš jakou kartu máš doteď a kolik ta výměna má stát?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček Avatar uživatele jacoob
    Registrace
    Mar 2014
    Příspěvků
    15

    mam GTX 260 Core 216 OC 896MB

    a výměna bude stát 1800,-
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček Avatar uživatele FJ08
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    29

    A zdroj máš jaký, resp. jak starý?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček Avatar uživatele jacoob
    Registrace
    Mar 2014
    Příspěvků
    15

    zdroj půl roku starý: Cooler Master Thunder 600W

    ---------- Doplněno v 12:42 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 12:41 ----------

    ne počkat tenhle mam: Fortron FSP600-50ARN
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček Avatar uživatele FJ08
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    29

    Zdroj nic moc, ale rezerva tam je. A ta nvidia 560 žádnej trhač asfaltu nebude, možná bych si lehce připlatil a poohlídnul na aukru po něčem silnějším, např. AMD R9 270.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček Avatar uživatele jacoob
    Registrace
    Mar 2014
    Příspěvků
    15

    to nebude ale tak je to jen prozatimní řešení za 1800 to jde jinak bych do toho nešel...ale kouknu ještě po něčem dalšim díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček Avatar uživatele FJ08
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    29

    No za 1800 koupíš i 560Ti
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček Avatar uživatele jacoob
    Registrace
    Mar 2014
    Příspěvků
    15

    ona to je 560Ti ... jsem asi jen opsal blbej název
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    1800 je moc. Do toho bych nešel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček Avatar uživatele jacoob
    Registrace
    Mar 2014
    Příspěvků
    15

    tak ta karta byla používaná jen asi půl roku...a to jen občas je skoro jako nová
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček Avatar uživatele FJ08
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    29

    Pokud je to 560Ti, tak je ta cena plusminus ok. V afterburneru ještě popoženeš kartu třeba na 950MHz a bude ti to stačit bez problému při skromnějších detailech (předpokládám na fullhd rozlišení)
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Grafické karty: Bude procesor brzdit GK?
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 10-03-2011, 16:46
  2. Socket 754/939/940: Nebude brzdit muj procesor GF8800GTS?
    Od HEAD v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 10-02-2007, 14:15