Prolific USB-to Serial Comm Port
Po přeinstalování WXP na Win7 64Bit Pro, přestalo fungovat zařízení pro převod Serial do USB.Po stažení nového driveru ze stránek Prolific a nainstalování se objevila hláška že: Toto zařízení nelze spustit(Kod 10).Nevím co s tím.
Zařízení nelze spustit O tom Kodu 10 píšou na stránkách Prolific, že když se objeví, tak to může znamenat, že zařízení není original, ale třeba z Číny.Ale tomu už já nerozumím, jsem jen uživatel
Lukypav ano to je pravda co píší o kodu 10, ale tento je doopravdy funkční. Proveď výběr ovladače ručně---Správce zařízení---Porty COM a LTP---Prolific USB-to-Serial Comm Port--- Aktualizovat softvare ovladače--- Vyhledat ovládač v počítači--- Vybrat ovladač ze seznamu---- verzi ovladače - DriverVer=07/31/2007,3.2.0.0 ,tak to mám u noťasu. Na stolním Pc to bylo trochu složitější, nainstalovaný ovladač jsem W7 musel vnutit. Instaluje se do složky ---C:\Windows\System32\DriverStore\FileRepository\ser2pl.inf_amd64_neutral_ac682fd4be9fc86a ,tuto složku kopírovat---ser2pl.inf_amd64_neutral_ac682fd4be9fc86a---je jedno kam a zadat Prolific USB cestu k tomuto ovladači souboru ser2pl (inf). Když tento info soubor otevřeš v poznámkovém bloku , musí tam být verze ovladače - DriverVer=07/31/2007,3.2.0.0.