Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: Paměti: notebook nenačte usb flash disk

  1. #1
    Neregistrovaný

    Tazatel: JajinaP

    Znění dotazu: dobrý den, prosím o radu..koupila jsem flasku, vložila do pc- načetla se hnedka, takže jsem nahrála pohádky a pak jsem je chtěla pustit v tv a napsalo mi to, že je usb prázdná...tak jsem ji dala zpět do pc, ale už mi ji pc nenašel, ať ji vložim kam chci, tak prostě nevidí, když dám jinou flasku, tak ji pc najde hned ale tuto ne..:-(
    děkuji za radu, co stím
    Jana P
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Ve správci disků vidět také není? Nenaformátovala jsi ji v té televizi?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Sep 2014
    Příspěvků
    5

    v tv mi to napsalo, jen že je prázdný, ale jestli chci naformátovat se mi nezeptalo....a ve správci disků myslím, že ho vidím...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    156

    Pokud je usb flash disk vidět ve spravci disků, tak mu přiděl písmeno. Měl by se objevit na ploše,tam ho naformátuj,pokud nepůjde a bude hlásit nulovou kapacitu, tak už jenom reklamace.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Neregistrovaný

    moc děkuji za radu, teď se asi zasmějete, ale jak přidělím to písmeno...nikdy jsem to nedělala...moc děkuji za radu..:-D
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele zsdx
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,101

    Klikni na nej pravym tlacitkem mysky. Zvladnes vlozit screenshot/fotku te Spravy disku?
    P.S. Pis radeji pod prihlasenim.
    Naposledy upraveno uživatelem zsdx: 15-09-2014 v 20:03
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    JajinaP1

    Tak to nezvládnu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Sep 2014
    Příspěvků
    5

    tak to bohužel asi nezvládnu..:-D když dám správce zařízení..diskové jednotky..objeví se mi tam..Generic USB flash disk USB Device...pak po rozkliknutí tam je: obecné- v tom je napsáno, že pracuje správně..další je tam: Zásady, Svazky: disk 1, vyměnitelné médium, stav: žádné médium,styl oddnílu: nezle použít,kapacina 0, voné místo 0 rezevované místo 0,Ovladač, Podrobnosti...??? no ale kde bych měla přiřadit písmeno tak to nevím...a nebo jestli je to špatná usb, když jsou všude nuly???
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele zsdx
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,101

    Sice nam jde o Spravu disku (tam muzes pridat to pismenko), ne o Spravce zarizeni, ale ty nuly nevesti nic dobreho. Muzes zkusit jeste HP USB Format Tool (prip. potom i HTS Flash Card Tester).
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Sep 2014
    Příspěvků
    5

    aaa,tak to jsem našla něco špatně...a kde bych prosím mohla najít správu disku? taky myslim,že ty nuly nejsou asi to neej...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Sep 2014
    Příspěvků
    5

    tak jsem to našla a není tam u toho nic napsáno, když dám jinou flashku,tak tam je velikost zabraného místa, ale tady je políčko prázdné..když jsem změnila písmeno,tak na ploše se nic neukázalo...??? takže je flash špatná?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Georginek
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,967

    Taky je potreba si rict, ze v pripade zasunuti nove flash do televize, televize naformatuje flash na svuj system souboru, ktery pro jine zarizeni neni citelny - takze i pro PC!! Pak lze pouze zrusit oddil, znova naformatovat - tim ale prijdes o data, ktera tam jsou. Taky muzes zkusit naformatovat Flash v TV pomoci menu - zalezi na typu televize, a pak zapojit do PC, co to ukaze........

    Musis nejen zmenit pismeno, ale hlavn vytvorit "vytvorit nove oddil "
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Sep 2014
    Příspěvků
    5

    vzdávam to..tohle je pro mě asi nadlidský výkon, vytvořit nově oddil...zkusim ještě znovu v tv co mi to ukáže ale tohle už je fakt na mě moc....všem děkuji za rady a čas nad tím strávený!!!J.P.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    JaninaP

    Tak do prdele, já to nedám. Mám toho dost. Flasha jede do koše.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Paměti: Jak naformátovat flash disk
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-09-2014, 16:04
  2. Paměti: Flash disk - nelze zapisovat
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 28-04-2011, 13:35
  3. 3,5" HDD SATA: PC disk nikde nenačte
    Od Dave666 v sekci HDD, boxy, SSD
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 26-09-2010, 13:23
  4. Paměti: Flash disk boot jako jiné písmeno nežli C:\
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 09-04-2008, 13:11