dole vidim, ze mam jazyk "CZ" ale narazam tu stale na anglicke pojmy, neurychlili ste to uvedenie "trosku" ?![]()
dole vidim, ze mam jazyk "CZ" ale narazam tu stale na anglicke pojmy, neurychlili ste to uvedenie "trosku" ?![]()
mozno to je mienene aj ako kurz, co prejde do madarciny viz napr
"Nyní prohlíží toto téma 2 uživatelů"![]()
A kde prosim te ??? Ja jsem si nastavil cestinu a mam vse cesky, zadna ang. hlaska. ani kdyz sem tu cestinu primarne nastavenou nemel.Původně odesláno od MadCap
nekdo na forum dorazil az bylo vse predelane..... bez jakyhokoli nastavovani se treba quote zmenilo na citujPůvodně odesláno od Killermannvs
Nikoli. S češtinou se ode dne spuštění nic nedělalo. Včera jsem jen dělal nová tlačítka - to je například Vámi zmiňovaný případ Quote -> Cituj - jsou to obrázky.Původně odesláno od mech13
Přesto sem tam nějaká fráze unikla - dopřeloží se za chodu.
Naposledy upraveno uživatelem Karel Polívka: 11-05-2006 v 17:04
doufam ze mistr Eagle to s tou nemcinou nemysli vazne. anglictina by me nevadila, ale jestli udelate prechod na nemcinu, tak s vasim forem koncim
![]()
ale nieco by sa s nou robit asi malo, napriklad zle sklovanie co som sponel ci anglictina v hodnoteni reputacie a dalsia kopa nedorobenych castiPůvodně odesláno od Karel Polívka
Samozřejmě se to průběžně dopřeloží - považuješ to snad za tak fatální problém?
ja bych to jako problem nevidel... tech par neprelozenych slovicek nejsou zadne "chytaky"![]()
Nie je to zas az taka chyba, ale co do profesionalnosti by sa to vyriesit malo cim skor![]()
Tak nehnevajte sa, ale toto by ste mohli prepisat ...Můžete ne zakládat nová témata
Můžete ne zasílat odpovědi
Můžete ne odesílat přílohy
Můžete ne upravovat vaše příspěvky![]()
to mozno nie, ale to uz je lepsie nech to je cele anglicky ako nejaky mutantPůvodně odesláno od Abel
![]()
jj, to musim kolego souhlasit, profesionalne to teda nevypada...
Jak už jsem psal... za chodu se to doladí. Stane se tak do konce tohoto týdne.
LOCK