Skutečně zvláštní problém. Mám notebook Lenovo E540, ještě donedávna vše fungovalo jak má. Před cca 14 dny jsem si koupil externí bezdrátovou klávesnici Logitech. Dnes jsem vzal notebook ven a najednou koukám, že některé klávesové zkratky prostě nefungují. Při používání té externí klávesnice je vše bez problému.
Jedná o zkratky jako třeba Ctrl+S, prakticky ve všech programech, které tuto zkrátku používají, tak Windows nereagují. Požadována funkce je normálně dostupná přes menu a funguje. Naopak třeba Ctrl+O funguje v pořádku, tedy je vyloučeno, že nefunguje čistě Ctrl. A jak můžete vidět všechny písmena jsem tu napsal v pořádku, takže mohu vyloučit i nefukčnost individuálních tlačítek.
Normálně bych si myslel, že se mi tu usadil nějaký malware, který si to mapuje globálně pro sebe. Jenže zarážející je ten fakt, že to nereaguje jen na ty notebookové klávesy.
Kromě nějakých updatů od Lenova si nepamatuju, že bych vědomě instaloval něco co by to mohlo ovlivnit. Počítač jsem komplet projel přes MBAM (Malware Bytes...), nic to nenašlo. Běží mi tu nadále v trial verzi. K tomu mám od začátku puštěný Microsoft Security Essentials a Windows Firewall.
Zkusil jsem i odpojit ten Logitech Unifying adapter, ale nic to nezměnilo.
OS je Windows 7 x64 a podle Windows Update mám vše aktuální.
Nemáte nějaký nápad co by se s tím dalo dělat? Napadá mě snad jedině zkusit Windows Restore.