Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Co je lepší?

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2014
    Příspěvků
    116

    Zdravím, mám doma procesory AMD athlon XP+ 2200 a 2500 a 2600. Mě by zajímalo jak to že 2200+ má max takt 2,7ghz a 2500+ 2,2ghz? Popřípadě mi poraďte který je lepší. Ano vím, oba jsou to šroty ale stejně já to mám jen na internet. Takže mám použít 2500+ i když má menší takt než 2200+? Příjde mi to nelogické, že novější je slabší. Děkuji za odpověď.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele ICE_D
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    2,782

    Dost zalezi na tom, jake je pouzito jadro, nicmene zadny z nich nema dle wikipedie frekvenci 2700Mhz... To jsi vzal kde? Nemohl bys je vsechny nafotit?

    http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...icroprocessors
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2014
    Příspěvků
    116

    Ten odkaz mi pomohl děkuji ten 2200+ je buď Thoroughbred nebo Thorton ale ten 2500+ je Barton ten bude lepší. Ještě mám takovou otázku trochu mimo může se nějak poškodit deska když do staré desky aus a7n8x-x dám novou gk 250mb 128bit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    702

    na VRAM a sirce sbernice grafiky vubec nezalezi. Zalezi na na verzi AGP/PCI-E a vykonu zdroje. Deska ma podle vseho 1.5V AGP, takze lze pouzit jen odpovidajici grafiku, coz z tveho popisu nelze odhadnout..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2014
    Příspěvků
    116

    Grafika by tam měla určitě jít mám zotac 256mb 128bit do AGP jen mě zajímalo jestli to té desce nevadí že tak nová součástka bude v tak staré desce jestli ji to nemůže nějak uhnat.
    Jinak ty frekvence jsem vzal přímo z biosu tam mi to dá na výběr jakou chci použít a max byla u toho 2200+ 2700mhz. A u toho 2500+ 2200mhz ale diky tomu odkazu už vím že záleží také na jádru. Vždy mi bylo divné že Pentia s 3ghz jsou dnes šunky proti dnešním pentiím s 2,4 ghz.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    U te grafiky je na nic udaj o vyrobci, velikosti VRAM nebo o sirce pametove sbernice, mnohem dulezitejsi je graficky chip... Je to radeon 9000, 9600 nebo treba GeForce 6600?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2014
    Příspěvků
    116

    Je to nVIDIA FX5200 snad to bude ono.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    No žádná výhra, jaká grafika je tam teď? Aby to nebyl downgrade.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2014
    Příspěvků
    116

    žádná tam ted není byla tam geforce mx440.
    Jinak který z chipserů je nejlepší? Intel, nforce nebo via?
    Naposledy upraveno uživatelem mariaki: 23-09-2014 v 17:45
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Co je lepší?
    Od mariaki v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 07-09-2014, 15:41
  2. Socket AM2/AM2+: Lepší OC v 32b nebo 64b?
    Od Darkhunter v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 20-04-2010, 18:00
  3. Monitory: Co je lepší?
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 07-10-2008, 19:57
  4. 6k (bez HDD, DVD), lepší GPU
    Od Jimmyjek v sekci PC - archiv
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 06-06-2008, 00:09