Ahoj,
poradíte prosím program na úpravu videa. Nepotřebuji nic složitého, nejlépe free... funkčně by mi úplně stačil movie maker, ale přijde mi dost nemoderní, co se týče textů, přechodů apod. Rád bych něco více oku lahodicí...
Děkuji moc.
Ahoj,
poradíte prosím program na úpravu videa. Nepotřebuji nic složitého, nejlépe free... funkčně by mi úplně stačil movie maker, ale přijde mi dost nemoderní, co se týče textů, přechodů apod. Rád bych něco více oku lahodicí...
Děkuji moc.
Tento dotaz patří spíše do TVFreaku. Já pro jednoduchost a pro mě přiměřený výkon a komfort používám Pinnacle. Jednou mi od známého z USA přišlo domácí video, kde co klik, to jiný přechodový efekt. Zřejmě si myslel, že až si na své palmě budu prohlížet jeho video, že mě ty efekty uchvátí. Nicméně mně to nedá, abych ti nepřipomenul, že na přeefektované video se nedá koukat, protože právě ty efekty ti ovádějí pozornost od podstaty filmu.
Nejde mi o množstí efektů ale to jak efekty vypadají. Stačí jich pár a ve filmu použiji většinou jeden, ale movie maker mi přijde dost nemoderní. Každopádně díky za tip.