Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 18

Téma: Herní Počítač

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2014
    Příspěvků
    8

    Zdravim chci si složit Herní počítač tak jsem dám co jsem si sám vybral a prosím o ohodnocení popř. nejakou změnu

    Grafická karta : Již mám Sapphire radeon 290X
    Procesor : Intel core i 5 4590 - http://www.alfacomp.cz/php/product.p...00040000002N1H
    Pamět RAM : Kingston HyperX Fury 8GB 1600MHz - http://www.alfacomp.cz/php/product.p...00040000002LE8
    Zdroj : FSP RAIDER 750 W - http://www.alfacomp.cz/php/product.p...00040000001PVF
    Základní deska : MSI B85-G43 GAMING - http://www.alfacomp.cz/php/product.p...00040000002GAL
    SSD disk : Samsung 840 EVO 120GB - http://www.alfacomp.cz/php/product.p...00040000002DPB
    Disk : Seagate Desktop HDD 1TB - http://www.alfacomp.cz/php/product.p...00040000001KXK
    Skřín : SilentiumPC Brutus M23 Pure Black - http://www.alfacomp.cz/php/product.p...00040000002NYE
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Aug 2014
    Příspěvků
    8

    Tak se mě zalíbila jiná skříň - http://www.alfacomp.cz/php/product.p...000400000026N6
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,219

    Kolik chceš do sestavy investovat a k čemu by měla sloužit? Modul operační paměti celkem nic moc, velmi špatný zdroj, základní desku v této cenové hladině radši Asus B85 verze Gamer a obě poč. skříně taky žádná sláva.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Aug 2014
    Příspěvků
    8

    Do sestavy bych chtel investovat neco kolem 20 000 bez grafiky. Poslouží převážne na hraní her a jak jsem zmínim grafiku doma mam http://www.alza.cz/sapphire-r9-290x-...-4-d506261.htm
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Aug 2014
    Příspěvků
    8
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele ICE_D
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    2,782

    Citace Původně odesláno od bambusek Zobrazit příspěvek
    Ten Raider je nesmysl, za podobny penize mas Seasonic G-ckovy rady.... S tou skrini Monster nemohu nez souhlasit, mam ji doma a nemuzu si ji vynachvalit
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,219

    Návrh sestavy: Základní deska od MSI se za tyto peníze IMHO moc nevyplatí, radši bych investoval do kvalitního základu od Asusu. Tebou vybraný zdroj je dost nekvalitní a 700 W je naprostá zbytečnost. Vybrán zdroj s lepší účinností a kvalitnějším osazením. Poč. skříně Eurocase taktéž bída s nouzí.

    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Aug 2014
    Příspěvků
    8

    a 450W zdroj bude stačit? ke grafice píšou doporučený výkon 750W. A ten monitor je nedostačující? Chtěl bych 27"
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,219

    Doporučená wattáž zdroje je takto vysoká právě z důvodu, že si lidé kupují nekvalitní zdroje, které v reálu dosahují jiných (horších) parametrů, než-li jsou udány v dokumentaci. Reálná spotřeba sestavy se bude max. 400 W. Rozdíl mezi 24" a 27" monitorem není zase tak markantní, za to rozdíl mezi použitými panely určitě poznáš ihned. IPS monitor Ti poskytne lepší zobrazení obsahu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele ICE_D
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    2,782

    Pokud trvas na 27" tak Ti doporucim tento: Kdo si ho koupil, tak rikal, ze je super
    http://www.czc.cz/benq-gw2760-led-mo...150365/produkt
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Aug 2014
    Příspěvků
    8

    taky jsem na tento monitor slyšel samou chválu ale nema HDMI a co tento zdroj http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4008O0V4000YB8
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,219

    Overkill ... naprosto zbytečné. Samozřejmě lze jej použít, jedná se o kvalitní zdroj, ale jdeš o třídu níže ... z certifikace Gold na certifikaci Bronze. Více watt neznamená lepší adidas
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele ICE_D
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    2,782

    Citace Původně odesláno od bambusek Zobrazit příspěvek
    taky jsem na tento monitor slyšel samou chválu ale nema HDMI
    No a co???! Ja taky jedu na DVI a nemam problem, ta kvalita je stejna - digital jako digital
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    2

    Asi už si to koupil, ale pokud vezmeš SSD od samsungu, tak bych počkal s instalací. V příštím týdnu by snad měli uvolnit záplatu či firmware odstraňující problém s pomalým čtením starších dat. Osobně sem se zatím nikde nedočetl, zda to půjde bez smazání dat.
    Mám dva disky ve skříni a taky se mi do instalace nechce, abych to za týden nedělal znova
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SHW Avatar uživatele VencaX
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    3,706

    Citace Původně odesláno od athlan Zobrazit příspěvek
    Asi už si to koupil, ale pokud vezmeš SSD od samsungu, tak bych počkal s instalací. V příštím týdnu by snad měli uvolnit záplatu či firmware odstraňující problém s pomalým čtením starších dat. Osobně sem se zatím nikde nedočetl, zda to půjde bez smazání dat.
    Mám dva disky ve skříni a taky se mi do instalace nechce, abych to za týden nedělal znova
    Co takhle si udělat klon disku na plotnu a v případě problému po updatu firmware naklonovat zpět? Jednodušší než znovuinstalování všeho
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Procesory: Procesor pro herní počítač
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 15-08-2009, 00:13
  2. Herní počítač
    Od Qaitem v sekci PC - archiv
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 24-07-2006, 22:10