Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Windows 7 Ultimate lišta

jedujakdrak (3)|23.10.2014 08:38
Ahoj, mám problém s lištou, mám jí klasicky na spodní části obrazovky. Když si dám kterékoliv okno maximalizovat, tak se ale okno zastaví o spodní část obrazovky nikoli o lištu. Ta lišta je jakoby nad ním a v případě chromu dokonce celá zmizí. Stalo se mi to, když jsem přes školní mail otevíral soubor, který se mi otevřel v prohlížeči jako word, jestli to nějak pomůže.. Asi jsem na něco musel kliknout, nebo něco zmáčknout, ale opravdu nevím co. Ve vlastnostech lišty jsem nic nenašel a je to docela otravné. Předem díky za kteroukoliv radu :)
kevin00 (10238)|23.10.2014 08:43
Nevím jestli jsem to z toho popisu přesně pochopil, ale nemáš na mysli nastavení automatického zobrazení/skrývání hlavní lišty?
jedujakdrak (3)|23.10.2014 08:51
Ne tohle nemyslim, on mi nemizí, je tam pořád, ale když si maximalizuju okno, tak to okno jde i pod tou lištou jakoby, takže mam spodek okna ustřiženej tou lištou ona ho jakoby přetejká. Když si maximalizuju chrom, tak se i stane, že ta lišta zmizí a ani po najetí dolů se neobjeví, ale musim ho zase minimalizovat, nebo si ho roztáhnout podle sebe.
jedujakdrak (3)|23.10.2014 08:57
http://2imgs.com/496c7a5083

Když se na to podíváš, tak to snad uvidíš :)
a někdy se stane i že ta lišta zmizí a je tam jen to okno a musim ho minimalizovat, aby se objevila.