Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Co je potreba vymenit nebo doplnit?

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2013
    Příspěvků
    98

    Dobry den, chci se zeptat co by bylo potreba zmenit/pridat, aby se dali hrat nejake slusnejsi veci a mozna i natacet videa?
    Current specs :
    MSI MS-7788
    4GB RAM
    Intel core I3-3240 3.40GHz
    500GB HDD

    Dekuji moc predem za vsechnu pomoc. Pokud by bylo mozne tak prosim ne nejake extra vysoke naklady.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Jestli jedeš na integrované grafice, tak určitě grafika. A možná zdroj, záleží jaký tam je. Co znamená "ne nejake extra vysoke naklady"? Řekni částku kolik chceš utratit.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2013
    Příspěvků
    98

    Na 99% to je KME PX-350. A rekneme ze tak... 2.500,-

    ---------- Doplněno v 15:29 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 15:27 ----------

    A ramka je pouze jedna 4GB. Je dobre dokoupit druhou? Hodi se to nebo bych mel dokoupit tu grafarnu jelikoz mam integrovanou?

    EDIT : A mozna i pc trochu ztišit pokud by to bylo mozne, ale myslim ze to se nevejde do nakladu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Zdroj určitě nový. Základní grafika pro nenáročné hraní je R7 250X. Ovšem už nám nezbývá na ten zdroj, o paměti a chladiči ani nemluvě. Budeš muset přitlačit, nebo se podívat po bazaru.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2013
    Příspěvků
    98

    A pokud bych mel ATI 1GB. Co by bylo potreba dokoupit? Nevim presne jaka to je, ale nejaka asi opravdu zakladni. Bude potreba novy zdroj a nebo i jeste neco? Dekuji a omlouva se za tyto otazky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,249

    Citace Původně odesláno od Muube Zobrazit příspěvek
    A pokud bych mel ATI 1GB. Co by bylo potreba dokoupit? Nevim presne jaka to je, ale nejaka asi opravdu zakladni. Bude potreba novy zdroj a nebo i jeste neco? Dekuji a omlouva se za tyto otazky.
    Pokud neznas presny typ, tak ti tezko muze nekdo poradit
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    ATi? To asi bude něco jako tohle, ne? Na to by jsi ani nový zdroj nepotřeboval, nicméně ta karta je slabší než ta integrovaná.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2013
    Příspěvků
    98

    Citace Původně odesláno od johny__g Zobrazit příspěvek
    ATi? To asi bude něco jako tohle, ne? Na to by jsi ani nový zdroj nepotřeboval, nicméně ta karta je slabší než ta integrovaná.
    Ano myslim ze to je ona.
    Takze ta graficka karta vubec nepomuze?.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. jak vyměnit SSD za HDD?
    Od hanx v sekci Storage (úložná zařízení)
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 26-06-2016, 07:07
  2. Je potřeba větráčky ?
    Od robobobo v sekci Chlazení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 13-01-2014, 19:43
  3. gtx 680soc lacna ale hlucna + doplnit zostavu
    Od Ilmater v sekci Grafické karty
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 25-11-2013, 12:57
  4. DDR2: Přidat nebo vyměnit ddr2 2db 800mhz.
    Od petr28 v sekci Operační paměti
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 23-03-2011, 13:14
  5. Mozne vymenit HDD?
    Od Liqid v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 20-12-2008, 13:15